Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Vâsle pentru caiac, canoe și rafting

Vâsle pentru caiace și bărci de agrement - alegeți modelul potrivit la Sportano

Atunci când faceți caiac sau pontoning, o vâslă este utilă pentru a conduce ușor și a controla traseul. Este un element indispensabil pentru fiecare caiacist și, de asemenea, util atunci când se face pontooning. Pe piață se face distincție între palete pliabile, palete de performanță sau palete fabricate dintr-un anumit tip de material, cum ar fi carbonul sau aluminiul. Dacă sunteți în căutarea vâslei potrivite pentru caiacul și bărcuța dumneavoastră, aruncați o privire la gama Sportano. În gama magazinului nostru puteți alege produse de la mărci renumite, cum ar fi Sevylor, JOBE, Aqua Marina sau Pure4Fun. Cu ajutorul nostru, puteți alege vâslele de caiac și pontoon care se potrivesc nevoilor dumneavoastră - complet durabile și confortabile de utilizat. 

Diferențe între vâslele de caiac și vâslele de dinghy 

Înainte de a alege vâsla potrivită, merită să analizați produsele pentru caiac și bărci de agrement, astfel încât să înțelegeți diferențele cheie. Atunci când alegeți vâsla potrivită pentru caiac, potriviți-o cu tipul de activitate. Pentru slalomul cu caiac, vâslele ușoare și subțiri vor funcționa bine. Padelele concepute pentru caiac de munte sunt modele mult mai grele, dar se disting prin durabilitatea și rezistența la deteriorări mecanice. Pe de altă parte, modelele care sunt alese pentru activitățile de caiac slalom, dar în cele mai multe cazuri puțin mai lungi, vor funcționa bine. 

Vâslele pentru bărci de plutire sunt în principal modele cu o singură pană pe o parte, în timp ce vâslele pentru caiace au pene pe ambele părți. O vâslă pentru bărcuță este mult mai ușoară și poate fi manevrată ușor și confortabil. Este recomandabil să vă echipați cu modele pliabile, care nu vor ocupa mult spațiu și sunt, de asemenea, mai ușor de depozitat. 

Performanță, pliere sau carbon - tipuri de vâsle de caiac 

Printre tipurile de vâsle pentru caiace și pontoane, există vâsle pliabile, care se potrivesc în cutii și sunt mult mai ușor de depozitat și transportat. Acestea sunt alcătuite din părți individuale care permit îndepărtarea și introducerea paletei - dintr-o singură bucată, din două sau patru bucăți. În plus, vâslele pot fi împărțite în funcție de materialul de construcție, cum ar fi vâslele de caiac din carbon, vâslele de caiac din aluminiu sau cele concepute din plastic. Vâslele de caiac din material compozit sunt utilizate în activități în care greutatea redusă și durabilitatea relativă sunt importante. Uneori veți găsi pe piață și vâsle de caiac performante, adaptate la tipul de activitate. 

Alegerea caiacului potrivit sau a vâslelor pentru dinghy 

Atunci când cumpărați o vâslă, acordați atenție materialului de construcție, unde, în același timp, vâsla trebuie să fie rezistentă și ușoară pentru a o putea manevra rapid și ușor. Printre produsele pentru pontoane și bărci, vâslele din aluminiu sunt populare, deoarece sunt foarte rezistente la deteriorări. Uneori sunt fabricate și din plastic, dar aceste materiale sunt cel mai des folosite pentru vâslele de caiac. Padelele din plastic sunt produse ieftine, dar mai puțin durabile. Pe de altă parte, vâslele din fibră de sticlă sau fibră de carbon sunt soluții din ce în ce mai populare, care garantează o greutate redusă a produsului. 

Alegeți vâslele de caiac și pontoon în ceea ce privește construcția, unde puteți distinge între vâslele întregi și cele pliabile. Prima sugestie nu va funcționa dacă călătoriți des cu echipamentul dumneavoastră, deoarece acesta ocupă mult spațiu. Padelele pliabile sunt mult mai convenabile pentru depozitare și transport. Pe de altă parte, designul stiloului ar trebui să fie complet asimetric, asigurând o tăiere mai eficientă prin apă și acoperind o distanță mai mare. Pentru înotul calm, penele înguste și lungi vor funcționa mult mai bine. În mod similar, pentru activități mai dinamice - scurte și largi. 

Mărci care oferă palete de calitate 

În gama magazinului de sport Sportano.ro veți găsi vâsle de caiac și bărci de mare calitate de la mărci profesionale precum JOBE, Pure4Fun, Aqua Marina sau Sevylor. În gama noastră vă puteți dota cu vâsle dintr-o singură bucată, din două și patru bucăți, realizate din aluminiu, fibră de sticlă, nailon sau polipropilenă. Dacă nu știți pentru ce model anume să optați, apelați la serviciul nostru pentru clienți pentru a vă ajuta să alegeți vâslele pentru caiace și pontoane. 

Extindere descriere Restrângere descriere