• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Turism

Drumeții - outdoor la cel mai înalt nivel cu Sportano.ro 

Categoria Turism de pe Sportano.ro oferă cele mai bune produse outdoor de pe piață, de la mărci cunoscute și specializate, alese de cățărători și alpiniști cu experiență. Îmbrăcămintea, încălțămintea și echipamentul disponibile în oferta noastră își vor dovedi utilitatea chiar și în condiții extreme - de la temperaturi foarte scăzute, trecând prin climatul tropical, până la expediții pe ghețari. Drumeția în Sportano înseamnă mii de produse, care sunt necesare în timpul activităților în aer liber. Mișcarea în aer liber cuprinde zeci de activități și multe niveluri de expertiză, dar chiar și drumețiile ușoare necesită cel puțin un minim de pregătire profesională, cum ar fi achiziționarea de încălțăminte specializată. 
 
Dacă ești un alpinist profesionist, un pasionat de supraviețuire, un participant la expediții montane extreme în condiții dificile de iarnă, la Sportano.ro vei găsi toate produsele necesare. Datorită lor, vei avea întotdeauna cel mai bun suport pentru echipament, chiar și în cea mai solicitantă activitate, în afară de propriile abilități. 
 
Dacă ești la început de aventură cu activități în aer liber sau pur și simplu dorești să te rupi de viața de zi cu zi și să petreci timp în natură, nu uita că vei avea nevoie de haine și încălțăminte de trekking adecvate. Chiar și în timpul plimbărilor de agrement, contați pe produse speciale - realizate din materiale adecvate, cu membrane, care garantează protecția împotriva vântului sau a ploii. 
 
În categoria Turism vei găsi în primul rând haine și încălțăminte pentru drumeții și cățărare, echipament profesional de cățărare, inclusiv echipament de iarnă, truse de supraviețuire, corturi și toate accesoriile de camping. Mărci precum Marmot, CMP, Viking sau Lego Wear sunt produse de cea mai bună calitate, realizate din materiale cu țesături speciale, caracterizate prin utilizarea tehnologiilor moderne, cu certificate internaționale dar mai ales, dovedite și recomandate de milioane de clienți din întreaga lume. 

Turism montan și drumeții - alege îmbrăcăminte, încălțăminte și echipament profesional pentru drumeții 

Turismul, adică drumețiile pe terenuri și în condiții climatice dificile, necesită îmbrăcăminte și încălțăminte profesională, dar și echipamente precum bețe de drumeție, truse de supraviețuire, rucsacuri, saci de dormit și corturi, și chiar accesorii de camping. În oferta Sportano.ro vei găsi tot ce ai nevoie pentru expediții de mai multe săptămâni. 
 
Încălțămintea profesională reprezintă baza de echipament pentru drumeții montane de toate nivelurile. Încălțămintea de la mărci precum Dolomite, Hoka, KAYLAND și Meindl este realizată cu atenție la detalii. Tălpile care îmbunătățesc postura pentru a reduce oboseala piciorului, tălpile Vibram®, structurile care absorb șocurile, membranele impermeabile și cele mai noi sisteme de prindere sunt doar câteva dintre caracteristicile care disting bocancii alpini, de trekking și de drumeție. 
 
Pe de altă parte, îmbrăcămintea pentru drumeții și alpinism constă în principal în geci, pantaloni, tricouri și accesorii confecționate din materiale impermeabile, respirabile și extrem de durabile. Impregnări hidrofobe, bare speciale de protecție împotriva vântului, panouri softshell, orificii, buzunare practice, fermoare speciale și chiar umplutură din puf de rață obținut în mod umanitar, sunt toate folosite în textilele unor mărci precum Marmot, CMP și Buff
 
Printre echipamentele de drumeție și trekking vei găsi produse care se vor descurca bine chiar și în condiții polare, glaciare sau tropicale. Rucsacuri și huse, saci de dormit, sticle de apă, electronice speciale pentru sport și accesorii mici, cum ar fi lanternele frontale sau termosurile - în total, mii de produse care te ajută să te pregătești pentru orice expediție cu Sportano.ro. Produsele Fizan, Masters, Kambukka și Ledlenser se vor dovedi în condiții extreme, în timpul expedițiilor avansate. Materialele moderne din punct de vedere tehnic, construcțiile cu sisteme speciale și rezistența la temperaturi foarte scăzute garantează o fiabilitate de 100% și un sprijin total pentru expedițiile turistice.

Cele mai bune echipamente de alpinism în ofertă la Sportano.ro 

Cățărarea este un sport solicitant, care se bazează pe forța musculară, pe rezistență și pe un echipament profesional care garantează siguranța pe o stâncă sau pe un perete. Dacă plănuiești o excursie la munte cu intenția de a urca pe verticală, nu poți să nu ai în echipament încălțăminte de alpinism. Sportano oferă o gamă largă de încălțăminte moale și dură pentru a se potrivi activității tale. Cățăratul în timpul iernii este o provocare nu numai pentru amatori, care abia încep aventura cu acest sport, ci și pentru profesioniști. Crampoanele, disponibile în variante cu colivie, automate și semiautomate, asigură o aderență ridicată pe teren înghețat. Certificările CE, EN:893:2010 și UIAA, plăcuțele anti-zăpadă și profilul metatarsian lărgit sunt doar câteva dintre caracteristicile echipamentului, care oferă stabilitate și încredere în toate condițiile. În spatele renumitului brand Climbing Technology se află o echipă de experți în domeniul alpinismului de iarnă și alpin, iar în magazinul nostru vei găsi echipament complet pentru escapadele montane - pioleți, hamuri, căști, blocuri și carabiniere, dar și seturi de dispozitive de asigurare. 

E timpul să mergi la camping cu Sportano.ro 

Cu Sportano.ro vei fi pregătit pentru câteva săptămâni de expediții în aer liber. Echipamentul de camping de înaltă calitate include corturi de o persoană sau de mai multe persoane, pregătite pentru orice condiții meteorologice. Corturile realizate din policotonă sau poliuretan de înaltă calitate, cu țesături dense, sunt o garanție de impermeabilitate și protecție împotriva vântului. Un sac de dormit cald este esențial la temperaturi ambientale scăzute, așa că, bazându-te pe produsele Sportano umplute cu puf natural, puoți fi sigur de protecție termică în fiecare noapte. Mii de produse de la producători renumiți oferă echipamente profesionale de camping - mese, scaune de camping, accesorii de bucătărie, dulapuri și aparate de uz casnic portabile pentru un confort maxim în sălbăticie. ABC-ul fiecărui turist constă într-o trusă completă de prim ajutor, care nu poate lipsi atunci când te pregătești pentru munte, precum și pentru o excursie turistică cu cortul. 

Ce mai poți găsi în categoria Turism pe Sportano? 

Sportano.ro oferă, de asemenea, o gamă largă de accesorii, genți și rucsacuri care vor fi utile în timpul expedițiilor scurte și lungi în condiții de teren solicitante. Utilizarea tehnologiei Ripstop, adică materiale întărite cu căptușeală în locurile cele mai vulnerabile, fundul dublu, întărirea laminată și construcția impermeabilă se traduc în durabilitate, datorită căreia veți obține un echipament funcțional ani de zile. Un plus este numărul mare de buzunare și multiplele opțiuni de transport - pe spate, pe umăr sau ca o borsetă convenabilă. Sportano oferă, de asemenea, echipament tehnic, cum ar fi detectoare de avalanșă și busole, pentru a vă ajuta să vă orientați în teren necunoscut. Cu o gamă largă de pălării, eșarfe, bandane, bentițe, mănuși și ochelari de soare, poți găsi accesorii pentru toate anotimpurile care să se potrivească stilului și gustului tău. 

Extindere descriere Restrângere descriere