Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bagaj și transport

Bagajele de călătorie - asigurați un transport confortabil și călătoriți cu Sportano

Plecați într-o călătorie scurtă sau lungă la munte? Aveți de gând să faceți drumeții pe trasee? Dacă da, merită să luați cu siguranță bagajul de drumeție potrivit pentru a vă putea împacheta hainele și accesoriile de care aveți nevoie. Adaptați-vă bagajul astfel încât nu numai că are suficient spațiu pentru toate bunurile dumneavoastră, dar este și practic pentru transport. La Sportano veți găsi bagaje de drumeție de înaltă calitate de la mărci profesionale precum Columbia, Deuter, Osprey, Jack Wolfskin, The North Face, Thule și Tatonka

Bagajele de călătorie - ce poate fi util atunci când călătoriți?

Dacă sunteți în căutarea unui bagaj de drumeție potrivit pentru expedițiile dvs. montane, potriviți mai întâi tipul de bagaj cu nevoile dvs. Astfel, nu numai că veți economisi spațiu, dar vă veți asigura și un echipament confortabil pentru drumețiile pe distanțe lungi. 

Pentru a călători cu bebelușul dumneavoastră, alegeți un port-bebe de călătorie. De obicei, este conceput pentru a fi utilizat după vârsta de 6-9 luni (în funcție de model) și are o capacitate maximă de încărcare de 20 kg. Scaunul căruciorului trebuie să fie reglabil, iar hamul trebuie să fie confecționat din materiale moi și reglabil.  

Un rinichi de călătorie, care poate fi fixat convenabil la talie, este ideal pentru a transporta bagaje mici și ușoare. Puteți păstra la îndemână documentele esențiale și obiectele mici, fără a fi nevoit să căutați în rucsac sau în geantă. Există un scop similar pentru un săculeț de călătorie, cu sau fără centură. Printre modele se numără cele transparente, în care se poate vedea întregul conținut. În plus, unele propuneri sunt realizate din materiale impermeabile, astfel încât depozitarea documentelor în ele va fi cea mai bună soluție. În Sportano puteți găsi, de asemenea, valize de călătorie, în care puteți să vă potriviți toate echipamentele și să le transportați liber în orice loc. Unele modele au un rucsac detașabil, care are dimensiunile unui bagaj de mână. O trusă de voiaj este utilă pentru depozitarea lichidelor esențiale. De asemenea, vă puteți echipa cu un portofel de călătorie în magazinul Sportano. 

Bagajele - cum să alegi cel mai potrivit?

Atunci când alegeți bagajul de călătorie potrivit, acordați atenție materialului de construcție. În mod ideal, ar trebui să aibă un strat impermeabil, care să protejeze materialul de absorbția apei. În plus, materialul cu uscare rapidă este un alt avantaj al acestui tip de produs. Bagajele potrivite nu trebuie să fie doar durabile, ci și confortabile și să aibă capacitatea de a vă transporta toate lucrurile. Atunci când mergeți cu cortul sau în drumeții, confortul de transport este cel mai important aspect pentru a putea transporta bagaje de diferite greutăți.  

Este o idee bună să vă echipați cu un bagaj mai mic, cum ar fi un rinichi sau o geantă de călătorie, astfel încât să aveți la îndemână documentele și obiectele esențiale, ușor și rapid. O pungă de machiaj este utilă într-un rucsac sau într-o valiză, astfel încât produsele lichide să fie bine protejate.  

Cum îmi păstrez bagajele în siguranță atunci când călătoresc?

Dacă mergeți la munte sau cu cortul, este important să asigurați în mod corespunzător toate obiectele din bagaje, astfel încât să nu fie deteriorate sau mutate. Cosmeticele și lichidele trebuie să fie în recipiente ermetice. Hainele și accesoriile ar trebui să fie depozitate în mod corespunzător, astfel încât să poată fi scoase rapid și utilizate în funcție de situație. În timpul transportului, bagajele de călătorie trebuie să fie bine închise și fixate cu soluții suplimentare, cum ar fi fermoare sau catarame. De asemenea, pot fi incluse etichete cu semnătură sau elemente reflectorizante.  

Consultați gama largă de bagaje de călătorie la Sportano, unde serviciul nostru profesional de asistență clienți vă va ajuta să alegeți echipamentul potrivit! Dacă un produs nu corespunde așteptărilor dumneavoastră - îl puteți returna în termen de 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere