Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tecnifibre

Tecnifibre

Tecnifibre este o marcă franceză care datează din 1979. Atunci au fost create primele corzi de tenis din poliuretan, care au fost folosite în rachete specializate. Doar 6 ani mai târziu, Tecnifibre a oferit, de asemenea, mașini profesionale de tensionare, ceea ce a revoluționat definitiv modul de abordare a proiectării acestora. De atunci, brandul a crescut constant, devenind unul dintre cei mai mari producători de echipamente și accesorii pentru sporturile cu rachete. 

Un moment important pentru dezvoltarea companiei a avut loc în 1998, când a început să lucreze cu Federația Franceză de Tenis. La acea vreme, mingile specializate fabricate de Tecnifibre au găzduit turneul Roland Garros pentru următorii opt ani. Acest eveniment a adus brandului un mare succes și i-a asigurat recunoașterea în rândul jucătorilor și al fanilor sporturilor cu rachetă.  

În 2002, brandul a introdus coarda multifilament X-One, care este încă utilizată pe scară largă în industria sportului. Astăzi, acest produs este îmbunătățit în mod constant și sunt lansate versiuni din ce în ce mai moderne. Doar doi ani mai târziu, noi modele de rachete de tenis au văzut lumina zilei: T-Fight și T-Flash, care au devenit produsele emblematice ale mărcii. Compania utilizează soluții tehnologice moderne, cum ar fi Dynacore și Spin Skin 3D, care sporesc calitatea produsului și îi asigură durabilitatea. 

În prezent, Tecnifibre este un producător global de echipamente pentru sporturi de rachetă folosite de sportivi renumiți din întreaga lume.  

Extindere descriere Restrângere descriere