Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Căști de înot

Șepci de înot în magazinul de sport Sportano

Șepcile de înot din magazinul Sportano sunt produse de la mărci sportive renumite. Acestea sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, asigurând confort și o durată de viață lungă. Acestea sunt ideale pentru pasionații de înot, profesioniști și persoane care înoată ca hobby.   

O vizită la Sportano.ro vă va asigura că veți găsi produsul potrivit pentru a satisface toate cerințele celui mai exigent client. Protecție împotriva umezelii, flexibilitate, confort - toate acestea le veți găsi printre produsele de pe site-ul nostru. Alegeți șapca de înot perfectă și bucurați-vă de sport în orice moment.   

Șapca de înot: un accesoriu esențial pentru piscină 

Toți cei care se hotărăsc să meargă la piscină ar trebui să își ia o cască de înot. Nu numai că protejează împotriva umezelii și a umezelii, dar protejează și scalpul sensibil împotriva efectelor adverse ale clorului și ale altor substanțe care purifică apa. Datorită utilizării unei bonete de înot, apa curge pe cap și nu intră în urechi, ceea ce sporește confortul de ședere la piscină. În magazinul Sportano veți găsi multe șepci de înot în diferite mărimi. 

Ce cască de înot ar trebui să aleg?  

În funcție de preferințele noastre, putem alege o șapcă din diferite materiale. O șapcă de înot pentru părul lung va fi cu siguranță diferită ca formă și mărime de o șapcă pentru bărbați sau copii. Dacă vă întrebați ce produs va fi cel mai potrivit pentru dumneavoastră, vizitați magazinul Sportano și profitați de oferta largă.   

Șepci de înot pentru bărbați

O șapcă de înot pentru bărbați ar trebui să se potrivească în mod ideal dimensiunii și formei capului dumneavoastră. Acesta ar trebui în primul rând să protejeze urechea internă împotriva inundațiilor și să îmbunătățească confortul la înot. În oferta Sportano veți găsi șepci de înot din silicon marca Nike în diferite culori.   

Șepci de înot pentru femei  

Mai presus de toate, o șapcă de înot pentru femei ar trebui să se potrivească exact la mărime. Femeile cu părul lung trebuie să țină cont de faptul că acesta va ocupa un spațiu suplimentar, așa că este indicat să opteze pentru o mărime mai mare. Șapca nu numai că va îmbunătăți confortul de înot, dar va reduce și rezistența la apă. Cea mai flexibilă și funcțională soluție va fi șapca de înot din silicon disponibilă în oferta Sportano.ro.   

Bonete de înot pentru copii

Șapca de înot pentru copii este un element esențial pentru fiecare înotător tânăr. Îmbunătățește confortul la practicarea sportului preferat și, în plus, protejează împotriva scurgerilor de apă în urechi în timpul înotului. Oferta Sportano.ro include șepci de înot din silicon în mărimi pentru copii. Aceștia sunt confecționați din material robust, hidrofug, care asigură flexibilitate și confort.   

Extindere descriere Restrângere descriere