• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Sporturi acvatice

Sporturi nautice numai de la Sportano.ro - vezi cele mai bune echipamente și accesorii 

Categoria sporturi nautice din magazinul Sportano.ro include cele mai bune echipamente de înot ale mărcilor renumite și seturi profesionale pentru scufundări la diferite adâncimi. O selecție largă de costume de baie, trunchiuri și accesorii este o garanție a unui echipament complet cu produse de înaltă calitate. În afară de textile, Sportano.ro oferă echipamente profesionale de la producători specializați în sporturi nautice de suprafață. În magazinul nostru vei găsi echipamente pentru navigatori profesioniști și amatori de navigație, windsurfing, kitesurfing, wakeboarding și caiac-canoe
 
Vrei să cucerești piscine de dimensiuni olimpice sau să iei vântul în pânze într-o manieră competitivă? Cu Sportano vei putea să îți depășești limitele și mai mult, bazându-te pe produse de calitate premium. Când vine vorba de sporturi nautice, siguranța este importantă, motiv pentru care echipamentele certificate, concepute pentru a rezista în condiții extreme, te vor face să te simți întotdeauna încrezător - atât în apă, cât și la suprafață. 
 
Dacă aventura ta cu sporturile nautice abia a început, Sportano.ro va permite să îți completezi echipamentul. Costume de baie sport, costume de baie, măști de scufundări, dar și echipamente de înaltă calitate disponibile la rate mici - plăci de surf, plăci de kitesurfing, catarge, vele și zmee, care te vor introduce într-o nouă dimensiune a activității. 

Costume de baie pentru plajă și piscină, accesorii pentru piscină - tot ce ai nevoie pentru înot 

Înotul este un sport cu multe beneficii pentru sănătate. Indiferent dacă optezi pentru antrenament tehnic sau pentru relaxare activă, costumele de înot profesionale sunt o prioritate în timpul expunerii prelungite la apă. Sportano.ro oferă costume de baie pentru femei, bărbați și copii, care vor fi perfecte pentru activitățile de vacanță pe plajă și la piscină. Accesoriile precum ochelarii de înot, șepcile de înot, șlapii, plăcile și spumele de înot îți vor spori confortul, făcându-te să te simți ca un pește în apă încă din primele momente în piscină. 
 
Înotătorii profesioniști pot alege costume de înot tehnice care se disting prin țesături impermeabile, realizate cu ajutorul unor sisteme de materiale inovatoare. Tehnologia One-Piece înseamnă mai puțină rezistență în apă datorită construcției fără cusături, în timp ce Hydro-Reflective garantează o protecție 100% UVA/UVB. Cu tehnologia Hydrosphere, apa nu pătrunde în structura materialului, ci doar îl înconjoară, permițând o mai mare eficiență, viteză și rezultate uimitoare. Costumele de baie de la branduri bine-cunoscute se remarcă printr-o manoperă de precizie care a obținut aprobarea FINA și permisiunea de a fi folosite în competiții. 

Surfing, windsurfing, wingsurfing și kitesurfing în magazinul Sportano 

Categoria sporturi nautice din Sportano.ro este o selecție largă de echipamente profesionale care îți vor permite să te desprinzi de viața de zi cu zi și să te lași purtat de val. Valurile mari nu reprezintă o provocare, dacă ai echipamentul necesar pentru a controla elementele imprevizibile. În magazinul nostru vei găsi plăci de surf de diferite forme și profile pentru a se potrivi stilului și abilităților tale. Straturile multiple de materiale de înaltă calitate, inclusiv fibra de carbon și de sticlă cu laminate de rășină, se traduc printr-o durabilitate fiabilă. Tehnologia TEC, TORQ Epoxy Composite, este semnul distinctiv al plăcilor de surf ușoare, cu o flexiune bună, care te va conduce prin valurile mari și mici. 
 
Echipamentul unui pasionat de sporturi nautice extreme nu este doar o placă. Participi la o regată sau plănuiești să ieși pe ape largi cu un zmeu, o pânză sau o aripă? La Sportano.ro vei găsi echipamente și accesorii complete care vor permite să îți trezești o noua pasiune. Obținerea eficientă a vitezelor maxime în vânt puternic și slab, multe moduri de configurare a aripioarelor, mai multe grade de decupaje și prezența rockerilor sunt doar câteva dintre caracteristicile plăcilor de windsurfing de la producătorii de top. Sportano oferă de asemenea, o gamă largă de vele de windsurfing, catarge și încălțăminte, precum și zmee de kitesurfing de construcție ușoară, cu sau fără depower, cu diferite grade AR

Scufundări, navigație, wakeboarding - le găsești pe toate la Sportano! 

Sportano răspunde nevoilor pasionaților de sporturi nautice de suprafață și ale scafandrilor. Măștile de snorkel, măștile integrale, ochelarii de protecție, înotătoarele și multe alte accesorii, îți vor permite să explorezi adâncurile mării pe cont propriu, fără nicio pregătire sau curs anterior. Scafandrii certificați vor găsi în Sportano.ro costume de neopren tehnice și costume de neopren de înaltă calitate, cu o tăietură care se potrivește corpului. Tehnologiile unice ale diferitelor tipuri de fibre cu proprietăți termoizolante mențin temperatura adecvată a corpului și permit astfel o explorare mai lungă a lumii subacvatice. Producătorii renumiți sunt lideri în domeniul echipamentelor de scufundări și poți fi sigur că vei obține o calitate fiabilă atunci când alegi gama lor la Sportano. Acesta vă va asigura siguranța și confortul sub suprafața apei la orice adâncime
 
Pe un iaht, pe o barcă cu pânze sau pe o altă ambarcațiune cu propulsie eoliană, este important să ai îmbrăcămintea care să te protejeze împotriva frigului, a vântului și a condițiilor meteorologice variabile. Alege articole de îmbrăcăminte exterioară din materiale care elimină umezeala, cu membrane impermeabile (de exemplu, GORE-TEX®), o croială largă care să nu îți limiteze mișcările în timpul manevrelor și lenjerie de corp termoactivă. Sportano.ro îți va pune la dispoziție toate echipamentele de care ai nevoie pentru navigație, precum și accesorii pentru navigația pe ape deschise. 

Plăci SUP - pariază pe cel mai popular sport al ultimelor luni! 

Magazinul Sportano îți permite să te pregătești corespunzător pentru sezonul de caiac și pentru excursiile ocazionale de recreere. Dacă vâslele sunt o extensie a brațelor tale, încearcă Stand Up Paddling (SUP). Este un nou sport nautic pe care îl poți practica atât ca amator, cât și în competiție. Ai nevoie doar de o placă de SUP gonflabilă sau rigidă, vâsle și accesorii pentru a face activitatea plăcută. Tehnologiile ușoare și rigide, finisajul din spumă EVA și protecția Thermo Twin Skin asigură o utilizare îndelungată și stabilitate pe râuri, lacuri și pe valurile oceanului. 

Alte produse din categoria Sporturi acvatice pe Sportano.ro 

Categoria sporturi nautice din magazinul Sportano.ro include mii de produse, care își vor găsi utilizarea în timpul diferitelor activități. Sesiunile lungi de antrenament în apă vor fi mai eficiente dacă veți avea grijă de spume rezistente la temperaturi scăzute și de costume de înot cu sisteme moderne care garantează susținerea corpului în timpul șederii prelungite în piscină. Gama noastră largă de încălțăminte de apă include atât încălțăminte de piscină, cât și încălțăminte funcțională din neopren pentru sporturi de apă de suprafață. 

Extindere descriere Restrângere descriere