• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Surfing și plajă

Surfing și beachcombing - alege echipamentul și accesoriile potrivite în magazinul Sportano 

Să fii lângă apă și să te bucuri de activitățile acvatice este o modalitate excelentă de a petrece timpul în aer liber. Mulți oameni aleg să practice sporturi acvatice, cum ar fi surfingul, deoarece prinderea valurilor sau alunecarea peste ele oferă o experiență uimitoare. Pe de altă parte, mersul pe plajă este o modalitate excelentă pentru întreaga familie de a se relaxa și de a petrece timp împreună în același timp. Merită să vă echipați cu produsele potrivite pentru a vă asigura confortul și siguranța. La Sportano, oferim echipamente și accesorii de surf și plajă de înaltă calitate de la mărci profesionale precum AQUA-SPEED, Easy Camp, Cressi, Billabong, ION, Lacoste, Lib Tech, MANERA, Manta5, Radinn, Spokey și Roxy

Ce activități pe plajă merită? 

Pe lângă clasicele plimbări pe plajă pe malul apei, puteți face tot felul de activități, inclusiv surfing, care este un sport din ce în ce mai popular în Polonia. Tot ce vă trebuie este echipamentul potrivit - o placă de surf sau o placă electrică. Prinderea valurilor și alunecarea pe deasupra lor este o activitate excelentă care îmbunătățește coordonarea motorie și vă oferă încredere atunci când vă deplasați prin apă. În plus, merită practicate activități precum SUP sau bărci cu pedale.  

Pe plajă, activitățile de mare interes vor fi zmeele sau frisbee, care cu siguranță îi vor atrage pe cei mai tineri pasionați de sporturi nautice.  

Beachcombing - cu ce merită să vă echipați? 

Atunci când mergeți pe plajă, este util să aveți un echipament care să vă asigure confort și siguranță, indiferent de condiții. Desigur, o saltea sau o pătură de plajă este o necesitate și, de asemenea, este o idee bună să aduceți un prosop de plajă pentru copilul dumneavoastră. Pentru o mișcare confortabilă, șlapii și flip-flops pentru plajă vor funcționa bine, precum și un costum de baie pentru înot

Atunci când alegeți echipamentul pentru malul mării, este o idee bună să vă echipați cu un cort de plajă autopliabil, care nu ocupă mult spațiu în timpul transportului și este practic gata de utilizare imediat. Acesta vă permite să vă odihniți confortabil și vă oferă, de asemenea, protecție împotriva rafalelor de vânt și a razelor soarelui. La plajă, trebuie să aveți grijă să vă protejați și de soare, motiv pentru care noi, cei de la Sportano, vă oferim și îmbrăcăminte cu filtru UV, adăposturi pentru plajă sau creme cu filtru UV

Surfing - ce merită luat cu tine? 

Surfingul este o activitate excelentă pe malul apei, deoarece îmbunătățește coordonarea motorie și vă oferă mai multă încredere în sine atunci când vă deplasați în apă. O placă de surf adecvată (shotboard, longboard, funboard, fishboard) este utilă pentru acest sport, iar plăcile electrice sunt, de asemenea, din ce în ce mai populare. La Sportano, vă oferim plăci electrice profesionale de la Radinn pentru a vă menține în siguranță pe apă și pentru a vă oferi o experiență uimitoare. Dacă sunteți în căutarea a ceva complet diferit, dorind să începeți o aventură în sporturile nautice, puteți opta pentru o bicicletă nautică electrică de la Manta5. Garantează senzația de a conduce o bicicletă pe apă, oferind un control confortabil și o deplasare lină.  

Cum alegi echipamentul și accesoriile potrivite pentru plajă sau surfing? 

În funcție de activitatea pe care o desfășurați, adaptați-vă îmbrăcămintea, încălțămintea și, de asemenea, accesoriile la condiții. Mai presus de toate, luați cu dumneavoastră echipamentul necesar pentru a vă permite să vă relaxați și să vă bucurați de sportul dumneavoastră. Pentru surfing, un costum de baie sau îmbrăcăminte din neopren va fi, fără îndoială, util, precum și echipamente precum o placă - fie de surf, fie electrică. Pentru a merge pe plajă, opțiunile sunt numeroase. Cu siguranță merită să aduceți o saltea sau o pătură de plajă, precum și un cort de plajă sau o umbrelă. Astfel de echipamente garantează confort și protecție eficientă împotriva razelor nocive ale soarelui. Fiți atenți la materialul articolelor individuale, deoarece îmbrăcămintea trebuie să ofere confort și protecție împotriva soarelui. Pe de altă parte, echipamentele, cum ar fi planșele sau alte articole, trebuie să fie cât mai durabile și ușor de utilizat. 

Protecție împotriva soarelui în timpul băilor de soare și a surfingului 

Atunci când vă plimbați pe plajă și practicați sporturi acvatice, este extrem de important să vă protejați de razele nocive ale soarelui. În timpul activităților acvatice suntem și mai expuși la soare, așa că este indicat să vă echipați cu îmbrăcăminte cu filtru UV. Cel mai bine este să optați pentru rashguards, care protejează împotriva radiațiilor UVA. Adăposturile de soare, adică umbrelele și corturile de plajă, sunt, de asemenea, utile pe plajă. Corturile oferă, de asemenea, protecție împotriva rafalelor de vânt deasupra apei. În timpul activităților de pe plajă, este esențial să folosiți o cremă de protecție solară UV adecvată. 

La Sportano veți găsi echipamentul și accesoriile de plajă și surfing de care aveți nevoie, iar serviciul nostru profesional de asistență clienți vă va ajuta să alegeți produsele potrivite! 

Extindere descriere Restrângere descriere