Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Lacoste

Lacoste este o marcă de îmbrăcăminte fondată de tenismanul francez René Lacoste. Deși compania a fost înființată oficial în 1933, acțiunile fondatorului său au profețit încă din anii anteriori apariția unui brand modern, cu îmbrăcăminte sport elegantă. Deja în 1926, René a apărut la turneul US Open într-o cămașă cu guler din bumbac, concepută de el însuși, ceea ce a provocat o surpriză imediată în industrie și un mare interes pentru modelul său. Rezultatul pe termen lung a fost lansarea propriului său brand de îmbrăcăminte în 1933, producând tricourile polo menționate mai sus cu logo-ul crocodilului proiectat de Robert George. 

Anii '50 și '60 au fost o etapă de creștere majoră pentru Lacoste. În această perioadă au fost lansate primele modele de tricouri, într-o varietate de culori și modele, precum și o linie specială de îmbrăcăminte dedicată celor mai tineri purtători. În 1968 a fost lansată o colecție de sporturi de iarnă concepută special pentru schiorii francezi. În anii 1970, Lacoste a lansat primele sale campanii publicitare la scară globală și, la scurt timp după aceea, și-a extins gama pentru a include ochelari de soare eleganți și pantofi de tenis inovatori. Încă de la înființare, brandul a încorporat în produsele sale soluții tehnologice de ultimă oră care îmbunătățesc direct calitatea fiecărui articol. 

Marca Lacoste colaborează cu sportivi, designeri, artiști grafici și instituții globale renumite, cu care dă viață unor linii de produse moderne. Unele dintre cele mai importante colaborări la nivel mondial pentru dezvoltarea mărcii includ colaborarea cu Karl Lagerfeld (Lacoste x Visionaire), cu marca Disney (Disney x Lacoste) și cu National Geographic (Lacoste x National Geographic).  

Extindere descriere Restrângere descriere