Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Wilson

Wilson

Înființată în 1913, Wilson este o marcă americană specializată în producția de echipamente sportive pentru sporturi precum golf, baschet, fotbal american, baseball și, mai ales, tenis, squash, badminton. Brandul Wilson este un producător de echipamente profesionale, care este apreciat de cei mai remarcabili sportivi din întreaga lume. Jucătorul elvețian de tenis Roger Federer, care are în palmares 20 de victorii de Grand Slam, și jucătoarea de tenis de nivel avansat Serena Williams, printre alții, folosesc produsele cult Wilson. 

Marca oferă echipamente și accesorii specializate pentru diverse sporturi care permit jocul, cum ar fi mingi, rachete, săgeți, seturi de joc gata făcute, precum și îmbrăcăminte sportivă, inclusiv șepci de baseball, tricouri sintetice și respirabile și pantaloni scurți ajustați și nerestrictivi, ideali pentru activitatea fizică. 

Timp de mulți ani, marca Wilson a conturat tendințe pe piața sportului și a deschis noi drumuri cu tehnologii de ultimă oră (Fortyfive, Direct Connect, Agiplast) care îmbunătățesc calitatea și performanța produselor. Astăzi, Wilson este unul dintre liderii în domeniul echipamentelor sportive cu rachete. Marca operează în trei domenii principale: Racquet Sports, Team Sport și Golf, și își distribuie produsele în peste 100 de țări.  

Extindere descriere Restrângere descriere