Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pompe pentru SUP

Pompe SUP - pompe practice și durabile în magazinul Sportano 

Umflatorul pentru plăci SUP vă permite să vă umflați rapid și convenabil echipamentul înainte de a intra în apă. Cu ajutorul acestui echipament vă puteți asigura că placa dvs. se află la nivelul de presiune potrivit. Nu trebuie să căutați în altă parte pentru a vă umfla produsul, așa că este o idee bună să aveți la dumneavoastră o pompă manuală sau electrică. În magazinul online Sportano veți găsi pompe de înaltă calitate de la mărci profesionale precum Aqua Marina, JOBE, Pure4Fun, Sevylor sau Viamare

Pompe SUP clasice și electrice - cum alegeți un model? 

Atunci când alegeți o pompă pentru SUP, există două tipuri: pompe manuale și pompe electrice. Uneori se pot găsi și pompe de picior, dar acestea nu garantează că se atinge presiunea corectă și sunt mult mai puțin convenabile de utilizat. Dacă alegeți o pompă manuală, puteți găsi modele cu un sistem de pompare cu piston cu diferite capacități. Unele produse sunt echipate cu un manometru pentru a indica măsurarea presiunii în raport cu presiunea ambiantă. Pe de altă parte, o pompă electrică pentru plăcile SUP este o alternativă la pomparea manuală, deoarece este practic ușor de utilizat. Aceste tipuri de modele de pompe pot avea un afișaj, funcții de oprire automată atunci când este atins nivelul de presiune sau posibilitatea de a seta un interval de presiune. 

La ce să te uiți când alegi o pompă pentru placa SUP? 

În primul rând, atunci când achiziționați o pompă pentru placă SUP, este important să vă uitați la presiunea maximă pe care o poate atinge și dacă este pe deplin capabilă să vă umfle echipamentul. Presiunile maxime oferite de produse sunt de până la 20-26 PSI, în timp ce 15 PSI este valoarea standard necesară pentru a umfla o placă SUP.  

În cazul unei pompe electrice, verificați tipul de alimentare cu energie electrică, care este cel mai adesea prin intermediul unei prize pentru brichetă, dar sunt disponibile și produse cu baterie proprie. Uneori, modelele selectate pot avea două motoare, astfel încât să puteți umfla și pompa aerul dintr-o barcă gonflabilă sau o placă SUP. De obicei, sunt foarte compacte pentru transport și depozitare și ușor de utilizat în orice moment.  

Adaptoare și furtunuri pentru pompele SUP - cu ce accesorii pentru pompe merită să vă echipați? 

Dacă sunteți în căutarea accesoriilor potrivite pentru pompele de SUP, merită să mizați pe adaptoare care vă permit să vă umflați placa folosind o pompă de mașină sau un compresor. Unele adaptoare universale sunt concepute nu numai pentru plăci, ci și pentru caiace gonflabile, pontoane sau bărci de asalt. Extrem de la îndemână, așa că este o idee bună să le aveți la dumneavoastră pentru a umfla rapid tipul potrivit de echipament cu o altă pompă. De asemenea, merită să aveți furtunuri de rezervă pentru pompa SUP cu vârfurile corecte, deoarece acestea se pot deteriora. Acest lucru vă va asigura că vă puteți folosi pompa în orice situație, prin potrivirea vârfului corect la supapă. În cazul în care pompa cu piston aleasă nu are un manometru, este posibil să doriți să vă echipați cu acest element, deoarece arată presiunea curentă obținută. 

La Sportano, ne-am asigurat că sunteți echipat cu echipamente și accesorii de înaltă calitate pentru sporturi nautice, astfel încât să fiți întotdeauna pregătit pentru orice activitate. Contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a alege echipamentul potrivit pentru dumneavoastră. În cazul în care un produs nu corespunde nevoilor dumneavoastră - îl puteți returna până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere