• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

AQUASTIC

Aquastic este un brand polonez specializat în furnizarea de echipamente și accesorii de înaltă calitate pentru sporturi nautice pentru copii și adulți. Brandul oferă o gamă largă de produse care sunt concepute pentru a asigura plăcere maximă și siguranță în timpul activităților acvatice.

Plăcile gonflabile acvatice sunt o companie de încredere pe apă. Plăcile de SUP vin în diferite dimensiuni, atât în versiuni allround, cât și în variante de turneu. Acestea oferă stabilitate, control excelent și ușurință în manevrare, permițând atât începătorilor, cât și utilizatorilor avansați să se bucure de aventura lor pe placă. Brandul oferă și accesorii pentru plăcile de SUP, precum vâsle și genți.

Caiacele gonflabile acvatice sunt alegerea perfectă pentru iubitorii de rafting și aventuri pe apă. Fabricate din materiale durabile, caiacele oferă stabilitate, confort și siguranță în timpul înotului. Accesoriile pentru caiac precum palete și pompe sunt disponibile pentru echipament complet și confort maxim.

Siguranța este prioritatea mărcii, motiv pentru care Aquastic oferă și veste de salvare care oferă protecție în timpul activităților acvatice. Vestele de salvare sunt proiectate ergonomic, confortabil de purtat și îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță.

Pentru cei mai tineri entuziaști ai aventurilor acvatice, marca Aquastic oferă veste pentru a învăța să înoate. Aceste veste ușoare și confortabile sunt concepute pentru a sprijini dezvoltarea abilităților de înot și pentru a oferi copiilor un sentiment mai mare de încredere în apă.

Aquastic oferă, de asemenea, o gamă de jucării gonflabile, cum ar fi saltele, roți și piscine. Aceste produse colorate și distractive vă vor distra la plajă, la piscină sau în vacanță.

Cu brandul Aquastic, te poți bucura de momente minunate pe apă, profitând la maximum de pasiunea ta pentru sporturile nautice. Alege Aquastic și înotă cu stil!

Extindere descriere Restrângere descriere