Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Ochelari de înot

Ochelari de înot în magazinul de sport Sportano

Categoria de ochelari de înot din magazinul Sportano este un loc unde veți găsi cele mai bune ochelari de înot disponibile pe piață. Accesoriile care asigură confortul și siguranța utilizării provin de la mărci cu experiență dovedită. Fiecare produs găsit aici a fost selectat de către experții noștri, care și-au pus încrederea doar în ochelarii de înot de înaltă calitate. Alege-ți ochelarii de înot profesioniști cu Sportano! 

Ce ochelari de înot să alegeți? Sfaturi

Cum de a alege ochelari de înot buni? La început, merită să vă definiți nevoile și scopul echipamentului. Ochelarii de înot sunt împărțiți în moi, tari și semi-duri. Ochelarii de înot moi sunt modele destinate recreerii. Sunt foarte confortabile și sunt perfecte pentru înotătorii începători. Ochelarii de înot tari garantează cel mai larg câmp vizual și sunt concepuți pentru profesioniști; uneori îi veți găsi sub denumirea mai veche de "suedezi". Ochelarii de înot semi-duri sunt un compromis între modelele menționate mai sus; aceștia se caracterizează printr-o vizibilitate bună și vor funcționa bine pentru înotătorii intermediari. 

Ochelari de înot pentru copii

Cel mai important factor în alegerea ochelarilor de înot pentru copii ar trebui să fie dimensiunea. Pe piață puteți găsi atât modele nereglabile, cât și modele ale căror dimensiuni pot fi ajustate la dimensiunile în schimbare ale capului copilului. Dacă sunteți în căutarea unor ochelari în care copilul dumneavoastră va învăța să înoate, puteți alege ochelari nereglabili. Dacă știți deja că înotul este un sport pe care copilul dvs. îl va practica mult timp - cumpărați ochelari de înot cu nas reglabil și curea reglabilă, care vor dura ani de zile. 

Ochelari de înot corectivi

De asemenea, puteți cumpăra ochelari de înot cu lentile de corecție. Astfel, persoanele cu deficiențe de vedere beneficiază de un confort vizual deplin chiar și sub apă. De asemenea, acest lucru este mult mai confortabil decât purtarea lentilelor corectoare sub ochelarii de înot normali. 

Ochelari de înot cu tub de respirație

Ochelarii de snorkeling sunt ideali pentru cei care fac snorkeling și pentru admiratorii lumii subacvatice. Acestea oferă un câmp vizual larg și confort de utilizare. Datorită lor puteți sta sub apă pentru mai mult timp, deoarece tubul vă permite să respirați liber chiar și atunci când sunteți scufundat. Ochelarii de înot cu nas acoperit și snorkel sunt concepuți pentru exploratorii subacvatici! 

Cei mai buni ochelari de înot de la mărci cunoscute

La Sportano, am adunat ochelari de înot de înaltă calitate de la cei mai buni producători din industrie. Datorită ofertei noastre extinse, veți găsi ochelari de înot care să se potrivească nevoilor dvs. - indiferent de nivelul dvs. de experiență. Ceea ce contează pentru noi, la Sportano, este calitatea optimă a echipamentelor oferite și confortul și siguranța clienților noștri. Dacă doriți să vă protejați ochii în cel mai bun mod posibil în timp ce înotați, apelați la produsele de la Sportano. Veți găsi nu numai modele standard, ci și, printre altele, ochelari de înot care nu se încețoșează sau ochelari corectivi. Alegeți-vă modelul cu noi! 

Extindere descriere Restrângere descriere