Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Under Armour

Under Armour

Istoria brandului american Under Armour datează din 1996, când fondatorul său, Kevin Plank, a conceput un tricou inovator cu sistemul HeatGear®. Fibrele sale specializate și forma ergonomică au avut un impact direct asupra confortului prin eliminarea excesului de umiditate și reglarea temperaturii corpului în timpul exercițiilor fizice. Misiunea primordială a mărcii este de a concepe produse de performanță. Acest lucru este o dovadă a concentrării constante a companiei pe inovație pentru a oferi sportivilor articole de îmbrăcăminte pentru antrenament de cea mai bună calitate, cum ar fi pantofii, hanoracele, tricourile și pantalonii Under Armour.

Printre caracteristicile de top ale Under Armour se numără sistemul CoolSwitch® de răcire cu țesătură unică de absorbție a transpirației, care vă menține cald cu un interior Armour Fleece® periat, impermeabilizare UA Storm hidrofugă și ColdGear InfraRed®, dezvoltat în 2013, pentru confort termic chiar și în condiții meteo extreme.

Datorită acestor tehnologii avansate, produsele Under Armour sunt folosite cu succes de cei mai buni sportivi. Compania oferă colecții de îmbrăcăminte specializate pentru atleții începători și avansați în diverse sporturi, cum ar fi baschetul, fotbalul și alergarea.

Pe lângă îmbrăcăminte, gama largă de încălțăminte sportivă specializată Under Armour, cu sisteme excelente de amortizare a șocurilor, precum HOVR®, este disponibilă din 2014. Produsele atent selecționate ale acestui producător fac deliciul utilizatorilor din întreaga lume. An de an, compania continuă să se dezvolte, extinzându-și gama cu noi articole sportive. Toate soluțiile tehnologice utilizate în cadrul acestora sunt îmbunătățite constant pentru a oferi niveluri și mai ridicate de termoreglare, hidrofobie sau țesături rezistente la vânt.

În plus, designerii Under Armour dezvoltă, de asemenea, noi tăieturi, croieli și imprimeuri pentru a-i satisface chiar și pe cei mai exigenți utilizatori și purtători nu numai cu o calitate și o durabilitate extraordinare, ci și cu un design unic.

Produsele mărcii oferă un confort excepțional. Alegând hainele Under Armour pentru antrenamentul dumneavoastră, vă veți asigura că fiecare mișcare este sigură și că antrenamentele dumneavoastră sunt eficiente. La Sportano.ro, veți găsi pentru dumneavoastră încălțăminte sport de calitate superioară și îmbrăcăminte funcțională pentru antrenament de la renumita marcă Under Armour.

Extindere descriere Restrângere descriere