Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 299 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Sportano este distribuitorul produselor a peste 600 de mărci de top.

Garantăm originalitatea produselor oferite.

Despre noi
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Sporturi de echipă

Sporturi de echipă: practică la cel mai înalt nivel cu Sportano.ro

La Sportano.ro ne-am asigurat să oferim îmbrăcăminte și echipament sportiv de cea mai înaltă calitate, atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Categoria Sporturi de echipă include nu doar îmbrăcăminte și accesorii, ci și echipamente de la branduri renumite precum Joma, Nike, Kempa, Spalding, Wilson, SELECT, Mizuno sau SKLZ. Fanii baschetului, fotbalului, voleiului și chiar ai rugby-ului și floorball-ului vor găsi ceva pentru ei la Sportano. Sporturile de echipă la Sportano înseamnă o gamă largă de produse create pentru confort maxim și siguranță în timpul sportului. Fiecare sport de echipă necesită echipamentul și accesoriile potrivite, luând în considerare nivelul și nevoile fiecăruia.

Echipamente și accesorii esențiale pentru sporturile de echipă populare

La Sportano, veți găsi echipamente de calitate pentru multe sporturi de echipă, care vor asigura siguranța în timpul jocului și libertatea de mișcare. Ne concentrăm pe produse de cea mai înaltă calitate, astfel încât cu noi puteți începe sau continua aventura dumneavoastră cu sportul ales.
Una dintre cele mai importante funcții în orice activitate de echipă este pantoful, care trebuie să amortizeze corect piciorul și să ofere confort în timpul mișcării și alergării. Prin urmare, atunci când alegeți o ținută pentru o activitate, acordați atenție acestui element. Atunci când jucați și vă antrenați, nu trebuie să simțiți niciun disconfort pe teren sau în sală.

Baschet

unul dintre sporturile de echipă este baschetul, care poate fi practicat cu succes pe tot parcursul anului. Completarea atât a ținutei, cât și a echipamentului de joc este o provocare pentru oricine, mai ales dacă îți pasă în același timp de siguranță și de satisfacția din activitate. La Sportano, nu ne ocupăm doar de ținutele sportive, ci și de echipamentele profesionale. Veți găsi mingi de baschet de la mărcile Wilson și Spalding, precum și seturi de mini baschet SKLZ pentru jocuri de amatori. Iar dacă sunteți în căutarea echipamentului de baschet, avem haine Joma regular fit, care au o croială mai lejeră și mai lungă, fără talie. Acest lucru vă va asigura că sunteți pregătit să jucați în orice condiții.

Fotbal

Dintre sporturile de echipă, nu putea lipsi fotbalul, care este unul dintre cele mai populare sporturi. Acesta necesită nu numai joc tehnic și condiție fizică, ci și îmbrăcăminte care vă va asigura siguranța atunci când vă deplasați și alergați pe teren. La Sportano, ne-am ocupat de îmbrăcămintea de fotbal, inclusiv tricouri, pantaloni scurți de antrenament, șosete sau ghete de fotbal, cum ar fi pantaloni scurți de fotbal de sală, ghete de fotbal sau gazon de fotbal. De asemenea, nu trebuie să uităm o piesă cheie de echipament pentru fiecare portar - mănușile de portar. Aceste mănuși specializate oferă o aderență mai bună, protejează mâna și ajută la apărarea porții. Dacă sunteți în căutarea unor pantofi de joc, veți găsi modele cu tehnologia ONE PIECE, care este fără cusături, facilitând încadrarea piciorului în pantof. De asemenea, dispun de M COUNTER, care întărește materialul de pe călcâi, și WATER RESISTANT, care previne absorbția apei. La noi, veți găsi piese individuale de îmbrăcăminte de fotbal pentru teren și sală de sport, dar și kituri întregi de portar Joma.
O parte importantă a ținutei tale de fotbal o reprezintă și șosetele sportive, care împiedică alunecarea picioarelor în pantofi, așa că poți găsi produse de la Nike sau Tapedesign, care se caracterizează prin proprietățile lor antiderapante. La Sportano, avem și echipamentul necesar pentru joc și antrenament, cum ar fi mingile SELECT sau EXIT trainers (rame de volei).

Volei

Magazinul Sportano vă permite să faceți sport în multe discipline. Dacă aveți nevoie de echipament sau îmbrăcăminte pentru volei, vă oferim tricouri, pantaloni scurți de antrenament, pantaloni scurți pentru femei sau încălțăminte. În sortimentul nostru veți găsi și mingi de volei. Cu noi, puteți începe să vă antrenați oricând.
Avem modele profesionale de pantofi de volei indoor de la Joma cu tehnologii moderne DURABILITY, care asigură o durabilitate mai mare a tălpii sau sistemul de ventilație VTS, care menține temperatura constantă a piciorului. De asemenea, oferim pantofi Mizuno, care se disting prin stabilitate excelentă și un nivel foarte ridicat de amortizare a piciorului. La Sportano, ne pasă nu numai de confortul dumneavoastră, ci și de siguranța dumneavoastră în timpul sportului.

Handbal

În handbal, precizia, viteza și puterea aruncării în timpul jocului sunt de o importanță capitală. Acest lucru necesită nu numai pregătirea corectă, ci și echipament și îmbrăcăminte din materiale de înaltă calitate. La Sportano, oferim îmbrăcăminte profesională de handbal de la Joma sau echipament de la SELECT și Kempa, astfel încât fiecare joc să vă ofere cel mai înalt nivel de adrenalină și satisfacție.

Baseball, fotbal american și rugby la Sportano.ro

Sporturi cu o istorie de origine în SUA, inclusiv baseball, fotbal american și rugby, sunt antrenate în Polonia. Entuziaștii acestor activități dau dovadă de un mare dinamism și angajament față de joc. Cu toate acestea, cea mai populară activitate rămâne rugby-ul, în care avem echipele noastre de 15 și șapte jucători. Pentru activitățile menționate mai sus, veți avea nevoie de îmbrăcăminte profesională care să vă ajute să evitați transpirația excesivă sau să vă adaptați bine la mișcări și dinamică. La Spotano veți găsi echipamente, îmbrăcăminte și încălțăminte de la mărci precum Joma, astfel încât să vă puteți antrena în siguranță și liber în jocul de rugby.

Unihockey și hochei: kituri de antrenament esențiale

La Sportano, suntem pregătiți pentru nevoile tuturor, motiv pentru care oferim echipamente profesionale de antrenament pentru floorball și hochei. Hocheiul clasic pe gheață este un sport foarte dinamic și interesant atât pentru jucător, cât și pentru fan. În cazul floorball-ului, toate jocurile au loc în interior, iar jucătorii folosesc bețe profilate și o minge de plastic pentru a juca. Hocheiul, pe de altă parte, este, de asemenea, inspirat de sportul pe gheață și este o modalitate excelentă de a fi activ. Dacă doriți să vă petreceți timpul cu familia jucând hochei, în magazinul Sportano.ro găsiți seturi de mini hochei de la SKLZ.

Extindere descriere Restrângere descriere