Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Căști Full face

Căști integrale - modele durabile și confortabile în magazinul Sportano 

Protejarea capului atunci când mergeți pe bicicletă este esențială, indiferent unde mergeți pe monociclu. Unele tipuri de ciclism necesită protecție și siguranță speciale pentru a minimiza consecințele unei eventuale căderi. Vorbim despre ciclismul extrem, cum ar fi enduro sau freeride, unde există diferite niveluri de dificultate a traseelor, viteză mare, trucuri sau înălțime. Echipați-vă cu o cască de biciclist pentru a pedala în siguranță pe traseu. La Sportano veți găsi căști integrale de înaltă calitate de la mărci profesionale precum UVEX, POC, FOX, Leatt, 100%, BELL, Dainese sau Alpina.  

Când merită să cumpărați o cască de ciclism integrală? 

Căștile de ciclism integrale sunt unele dintre cele mai bine construite și mai protectoare căști de protecție de pe piață, deoarece se disting prin construcția lor robustă și durabilă. Construcția unei căști de protecție integrală înseamnă că întregul cap și cea mai mare parte a feței sunt complet acoperite. Echipat cu o vizieră mai mare și protecție pentru maxilar. În aparență, seamănă cu o cască de motorsport, cum ar fi o cască de motocross, dar este mult mai bine ventilată și puțin mai ușoară. Mai presus de toate, o cască de ciclism integrală este concepută pentru a proteja capul și a-l stabiliza în mod adecvat, precum și pentru a preveni rănirea gravă în cazul unei căderi necontrolate. Dacă practicați tipuri extreme de ciclism, cum ar fi enduro, mtb, freeride sau mersul pe bicicletă în parcurile de biciclete, merită să luați cu dumneavoastră o cască de bicicletă integrală. 

Alegerea unei căști de ciclism cu fața întreagă 

Atunci când alegeți o cască integrală pentru mtb sau enduro, acordați atenție în primul rând la adaptarea corectă a circumferinței la capul dumneavoastră. Casca nu trebuie să se comprime, deoarece acest lucru va cauza disconfort. Un model prea mare nu vă va proteja bine capul și, de asemenea, se poate deplasa în timpul utilizării. Unele modele au o circumferință reglabilă, ceea ce va permite căștii să se potrivească corect la cap. Atunci când măsurați, verificați lățimea și adâncimea exactă, precum și sistemul de reglare (cu curele sau cârlige speciale). O cască nu trebuie să strângă sau să strângă, așa că confortul este esențial atunci când alegeți modelul potrivit. O cască integrală pentru ciclism trebuie să fie stabilă și confortabilă la purtare. Alegerea mărimii potrivite este importantă atunci când căutați o cască integrală pentru copii, unde capul copilului este mult mai mic și modelul trebuie să fie ajustat corespunzător. Căștile integrale pentru copii sunt, de obicei, mult mai ușoare sau propuneri mai puțin construite, pentru a obține un produs cu o greutate mai mică. În plus, verificați ventilația modelului ales, deoarece căștile integrale au un număr mult mai mic de deschideri decât căștile clasice de biciclist. De obicei, cu cât sunt mai multe găuri, cu atât este mai bună ventilația. 

Casca integrală - merită să cumpărați un model cu o mandibulă detașabilă? 

Pe piață există o cască integrală cu mandibulă detașabilă, care este folosită cel mai frecvent de persoanele care merg pe terenuri dificile și de utilizatorii ocazionali din parcurile de biciclete. În acest caz, nu vor să cumpere o a doua cască și optează pentru o cască cu mandibulă detașabilă. Aceasta este o opțiune foarte versatilă care economisește spațiu, în special în timpul călătoriilor. Modelul cu maxilar detașabil are, de asemenea, o ventilație mult mai bună decât cea a modelului clasic cu față întreagă, iar maxilarul poate fi montat sau detașat în orice moment. Dacă sunteți doar în căutarea unui produs versatil care să funcționeze atât pentru călătoria de zi cu zi, cât și pentru cea extremă, alegeți o cască integrală cu o secțiune frontală detașabilă.  

Căști de bicicletă cu fața întreagă până la 208 RON

Dacă doriți să găsiți casca integrală potrivită pentru 208 RON, alegeți un model de la mărcile din gama medie, care oferă căști simple, cu un tip de închidere clasic, cum ar fi Monomatic sau un sistem de ajustare. În acest tip de cască, acordați atenție cochiliei căștii, unde se face de obicei o distincție între Hard shell și In-Mold. Primul tip de cască este format dintr-o cochilie exterioară turnată și o cochilie interioară din EPS, care creează o structură rezistentă la impacturile externe. Pe de altă parte, o carcasă In-Mold este un strat exterior acoperit cu spumă rigidă, în care cele două straturi sunt lipite împreună. Această soluție face casca mai puternică și mai rezistentă la temperaturi ridicate.  

Căști de bicicletă cu fața întreagă până la 311 RON

Dacă sunteți în căutarea unui model profesional, la Sportano găsiți o cască integrală la prețul de 311-416 RON de la brandul UVEX, care are o plasă specială pentru protecție împotriva insectelor și o căptușeală antialergenică. Casca este echipată cu sistemul de închidere Monomatic, un sistem de închidere care permite reglarea în mai multe etape a circumferinței și a mărimii. Cele 13 orificii de ventilație asigură un flux de aer adecvat, ceea ce este extrem de important în timpul călătoriilor lungi sau a călătoriei pe vreme caldă.  

Căști de ciclism cu fața întreagă - pe ce mărci merită să pariezi? 

În magazinul nostru de sport vă puteți echipa cu căști de protecție complete profesionale de la producători renumiți precum Leatt, 100%, BELL, Dainese sau Alpina. Merită să acordați atenție căștilor de bicicletă full face de la FOX sau căștilor full face de la UVEX, care folosesc tehnologii moderne pentru a asigura siguranța în orice moment. Mai presus de toate, atunci când alegeți modelul potrivit, verificați sistemul de reglare, tipul de fixare, precum și dimensiunea exactă la circumferința capului dumneavoastră. Serviciul nostru pentru clienți vă va ajuta să alegeți produsul potrivit, iar dacă nu vă satisface nevoile, îl puteți returna până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere