• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

100%

Marca 100% este prezentă pe piață încă din anii 1980 și este liderul incontestabil în producția de îmbrăcăminte, protecții și accesorii pentru motocros. Încă de la început, marca s-a concentrat pe dezvoltare, dezvoltând tehnologii de ultimă generație care satisfac utilizatorii din întreaga lume. Se remarcă în mod deosebit căștile de bicicletă de cea mai înaltă calitate, cu sistemul de protecție rotațională Smartshock®, care absoarbe impacturile din diferite intervale de viteză și unghiuri de înclinare. Produsele de la 100% asigură un nivel ridicat de siguranță, chiar și în timpul coborârilor extreme.

Compania 100% a fost strâns legată de comunitatea de motocros încă de la început, fiind implicată în toate momentele emblematice care au marcat acest sport. Prin urmare, marca a evoluat constant alături de sportul însuși, răspunzând imediat la schimbările și noile nevoi ale sportivilor. Din acest motiv, inovația și dezvoltarea continuă sunt semnele distinctive ale mărcii.

Principala temă a mărcii este, așa cum sugerează și numele, să acționeze 100% pentru a proiecta produse de cea mai înaltă calitate și pentru a-i satisface chiar și pe cei mai exigenți atleți cu ele. În gama largă de produse oferite de marca 100% pe Sportano.ro, puteți alege pentru dumneavoastră, printre altele, tricouri de ciclism, căști, protecții și mănuși pentru bicicletă.

Extindere descriere Restrângere descriere