Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Osprey

Osprey

Fondată de Mike Pfotenhauer în 1974, marca americană Osprey este specializată în producția de rucsacuri outdoor de calitate, folosite de drumeții din întreaga lume.

Materialele și tehnologiile avansate utilizate în producție, cum ar fi sistemul de transport de ultimă generație AirScape™, bucla funcțională de reținere a stâlpilor Stow-on-the-Go™ și centurile de șold adaptate, se traduc direct în confortul rucsacurilor. Din acest motiv, produsele semnate cu logo-ul Osprey sunt adesea întâlnite atât pe traseele de drumeție din Polonia, cât și din străinătate.

Gama largă de produse a mărcii include rucsacuri de diferite capacități - cele potrivite pentru excursii off-road de o zi, precum și cele care pot fi folosite chiar și pe trasee de lungă distanță. Pe lângă rucsacuri, în magazinul Sportano.ro veți găsi și rinichii, săculeți, genți de machiaj și chiar port-bebe de turism de la Osprey.

Atunci când alegeți produse de transport în aer liber de la această marcă, vă puteți baza pe calitatea superioară, durabilitatea și confortul acestora.

Extindere descriere Restrângere descriere