Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Venum

Venum este un brand francez prestigios de îmbrăcăminte și echipament pentru sporturi de luptă, ale cărui baze au fost puse de Franck Dupuis și Andre Vieira în 2006. Marca este specializată în echipamente pentru diverse discipline de luptă, de la MMA, box, jiu-jitsu brazilian, karate și muay thai.

Venum este un brand de o calitate incontestabilă, ale cărui produse sunt rezultatul unei cercetări detaliate, al unui design inovator și al unei pasiuni de neegalat pentru sporturile de luptă. Toate acestea, combinate cu un spirit de luptă neabătut, creează produse unice care vor satisface așteptările chiar și ale celor mai exigenți sportivi.

În 2021, Venum a obținut recunoaștere la nivel mondial devenind partener oficial al UFC - cea mai mare organizație de promovare a artelor marțiale mixte din lume. Acest parteneriat a consolidat poziția Venum ca jucător cheie în industria sporturilor de luptă, confirmând meritul lor incontestabil în furnizarea de echipamente și îmbrăcăminte de cea mai înaltă calitate.

Fie că sunteți un atlet profesionist sau un entuziast în devenire al sporturilor de luptă, Venum este un brand care vă va oferi nu numai echipamentul, ci și inspirația de a vă strădui să atingeți excelența în fiecare etapă a călătoriei dumneavoastră sportive.

Extindere descriere Restrângere descriere