• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Benzi de alergare

Benzile de alergare din oferta magazinului Sportano: începe antrenamentul cu noi!

O alergare lungă, o alergare pe îndelete sau un marș rapid - indiferent de forma de antrenament cardio pe care o preferați, o puteți face acasă, în orice moment și pe orice vreme. Aruncați doar o privire la categoria benzi de alergare de la Sportano, unde puteți alege dintr-o gamă largă de echipamente de calitate superioară produse de mărci precum Spokey, HMS, Bowflex, Kettler, Matrix, Urbogym, Life Fitness, Nautilus sau ProForm.

Benzile de alergare electrice: pentru alergare, mers, antrenament și multe altele

Principalul avantaj al antrenamentului pe o bandă de alergare electrică este că puteți varia nivelul de activitate pe care îl întreprindeți în funcție de cât de antrenat sunteți și de ceea ce doriți să obțineți. Puteți face intervale, alergări scurte sau mai lungi, puteți imita alergarea montană, puteți merge, alerga sau vă puteți concentra pe modelarea mușchilor picioarelor și feselor. Acest lucru este posibil datorită programelor de antrenament încorporate de intensitate variabilă, unui afișaj care arată cei mai importanți parametri ai antrenamentului (de exemplu, timpul, distanța, rata de ardere a caloriilor, pulsul, unghiul de înclinare) și senzorilor de ritm cardiac de pe mânere.  

Banda de alergare este o alternativă excelentă la alergarea în aer liber, în special pentru începători sau pentru persoanele ocupate. Nu trebuie să depindeți de vreme sau de gradul de ocupare a sălii de sport - sunteți liber să alegeți ora și durata antrenamentului. Prin utilizarea benzii de alergare vă protejați, de asemenea, picioarele, articulațiile (glezne, genunchi și șolduri) și coloana vertebrală de efectele alergării pe suprafețe dure și denivelate - cureaua benzii de alergare asigură o bună amortizare.  

Antrenamentul regulat pe o bandă de alergare vă va îmbunătăți condiția fizică, rezistența, imunitatea, concentrarea și memoria, va îmbunătăți funcționarea sistemelor respirator și cardiovascular, reducând astfel riscul de boli de inimă, și va întări sistemele scheletic și muscular.  

Antrenamentul de anduranță pe acest aparat este, de asemenea, o modalitate ideală de a reduce grăsimea corporală și celulita (în combinație cu o nutriție adecvată) sau de a lucra la o siluetă frumos sculptată (în combinație cu antrenamentul de forță). 

Ce bandă de alergare să alegeți? Prezentare generală a celor mai populare modele de benzi de alergare electrice 

Atunci când alegeți o bandă de alergare, concentrați-vă asupra unora dintre cei mai importanți parametri, inclusiv puterea (o opțiune bună este un echipament cu o putere constantă de 2 cai putere, prescurtat hp sau HP), intervale de viteză (cel puțin 16 km/h), numărul de programe de antrenament, capacitatea de a regla unghiul centurii, capacitatea de încărcare (sarcina maximă), opțiunea de a se plia în poziție verticală și prezența senzorilor pentru măsurarea ritmului cardiac. Confortul și eficiența antrenamentului pe o bandă de alergare vor fi sporite de facilități suplimentare, cum ar fi un loc pentru biberon/biberon de apă, un suport pentru telefon/tabletă, un ventilator încorporat, conectivitate Bluetooth sau un port USB/AUX.   

Vă sugerăm ce modele de benzi de alergare electrice ar trebui să vă atragă atenția, în funcție de ceea ce vă așteptați de la acest echipament și dacă este destinat utilizării la domiciliu sau ca parte a unui studio de antrenament personal sau a unui echipament de sală de sport. 

Banda de alergare electrică Nautilus T626

Nu mai puțin de 26 de programe de antrenament, o viteză maximă de 19,3 km/h, o suprafață mare a curelei cu amortizare suplimentară Strike ZoneTM Cushioning, capacitatea de a regla unghiul de înclinare (până la 15%), afișajul LCD dublu și designul pliabil sunt principalele avantaje ale benzii de alergare electrice Nautilus T626. În plus, pe acest model veți găsi un ventilator (3 niveluri de control al aerului), senzori pentru măsurarea pulsului, port USB și MP3, funcție Bluetooth și un suport pentru telefon și sticlă. Este o soluție ideală pentru persoanele care caută un echipament fiabil și funcțional pentru un antrenament confortabil și eficient. 

Banda de alergare UrboGym V680

Cu o viteză de până la 16 km/h, o capacitate de încărcare de până la 140 kg, 3 niveluri de reglare a unghiului curelei, 12 programe de antrenament și funcția de testare fizică (FAT) pentru setarea parametrilor personalizați (în funcție de sex, vârstă, greutate și înălțime), banda de alergare UrboGym V680 va fi partenerul ideal pentru exerciții fizice, indiferent de condiția fizică și nivelul de antrenament. În acest model cu funcționare silențioasă și sistem telescopic de pliere/dezvoltare aveți, de asemenea, senzori de puls pe mânere, difuzoare încorporate, intrare USB și AUX, consolă cu afișaj LCD clar și roți de transport pentru deplasarea ușoară a echipamentului.  

Banda de alergare electrică Spokey Even

Banda de alergare electrică Spokey Even este o soluție ideală pentru începători și seniori, precum și pentru cei care se întorc la activitate după o pauză lungă sau o accidentare gravă. Persoanele care cântăresc până la 90 kg pot face exerciții pe el. Designul compact XPLACE permite ca acest model să fie pliat pe verticală și orizontală, ceea ce va fi o alegere excelentă pentru spațiile mici - scoateți banda de alergare pentru antrenament și o puneți deoparte imediat după aceea. Viteza (maxim 6 km/h) este reglată prin telecomandă. Banda de alergare este silențioasă (puterea motorului de 0,6-1,5 CP) și dispune de un afișaj pe panoul frontal. Bluetooth și aplicația GFIT compatibilă vă oferă o mulțime de opțiuni de antrenament și asigură o urmărire precisă a progresului.   

Banda de alergare electrică Kettler Alpha Run 800

Sunteți în căutarea unui echipament solid pentru a echipa zona cardio a sălii de sport sau a studioului de antrenament personal? Atunci banda de alergare electrică Kettler Appha Run 800 este alegerea potrivită pentru dvs. Cu o viteză de până la 22 km/h, o capacitate de încărcare de până la 175 kg, reglarea unghiului (până la 12%), 32 de programe de antrenament, amortizare Kettler Energy Deck, suport pentru sticle și smartphone și afișaj LCD cu meniuri în 3 limbi, aceste caracteristici îi vor satisface chiar și pe cei mai exigenți utilizatori. 

Extindere descriere Restrângere descriere