• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

BUFF

Buff® a început ca o afacere de familie din Barcelona. Primul său proiect a fost o eșarfă din microfibră fără cusături pentru mersul pe motocicletă. Produsul a câștigat rapid popularitate și a devenit un produs emblematic pentru Buff®. Nu a trecut mult timp până când brandul și-a extins producția și a început să facă și alte sporturi cu praștie multifuncțională. Atunci, compania a început să se extindă pe piețele externe, inclusiv în Franța, Elveția și Germania. 

Buff® evoluează și își extinde constant gama de produse. De-a lungul anilor, compania și-a extins linia de produse pentru a include îmbrăcăminte de specialitate, pălării și pălării, precum și eșarfe multifuncționale. Produsele Buff® pot fi de încredere pentru durabilitatea lor - toate accesoriile sunt testate cu atenție înainte de lansare, iar calitatea lor este verificată amănunțit în practică.  

Unele dintre materialele și tehnologiile moderne pe care Buff® le folosește includ Coolnet® UV+, Microfibra reciclată, DryFlx®, Polartec®, precum și Thermonet® și lâna merino. Pe lângă aceasta, brandul s-a angajat încă de la începuturile sale în ceea ce privește designul unic al produselor sale, astfel încât fiecare purtător să poată alege designul potrivit pentru el însuși. Brandul modern Buff® este un precursor în producția de eșarfe multifuncționale și, de-a lungul activității sale, a devenit un adevărat lider care stabilește tendințe și modelează noi modalități de producție a acestora.  

Extindere descriere Restrângere descriere