• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Căciuli și cagule de schi

Șepci de schi și coșuri de fum - cea mai bună selecție de diverse modele la Sportano 

Plănuiți o excursie la schi și vă pregătiți ținuta de schi? O șapcă de schi sau un pulover de șemineu adecvat este indispensabil. Mai presus de toate, acestea oferă protecție împotriva rafalelor de vânt și a frigului și elimină eficient umezeala. În categoria Șepci și cagule de schi de pe Sportano.ro veți găsi modele de înaltă calitate de la mărci testate, cum ar fi ZIENER, BARTS, DC, BUFF, Viking, Rossignol, Roxy, MANTO sau Billabong. Căciula sau cagula este folosită nu numai de schiorii experimentați, ci și de începătorii care vor să se protejeze de condițiile meteo nefavorabile atunci când schiază pe pârtii. 

De ce să cumpărați o căciulă de schi sau o cagulă? 

Fără îndoială, o șapcă de schi sau un pulover de șemineu de schi este o parte esențială a ținutei de schi, mai ales dacă doriți să vă protejați capul de condițiile nefavorabile de pe pârtii. Balaclava de schi va fi pe placul celor care vor să-și protejeze nu doar capul, ci și fața de frig și vânt. De obicei, este alcătuită din materiale subțiri și membrane care asigură izolarea termică. Căciula de schi, pe de altă parte, este o soluție clasică și funcționează bine nu numai la schi, ci și în afara pârtiei, atunci când îți dai casca jos de pe cap - te va proteja de frig.  

O cagulă sau o șapcă sub casca de schi trebuie să fie plăcută la atingere, durabilă și flexibilă pentru a se potrivi capului. Ar trebui să fie confecționate din materiale respirabile care îndepărtează în mod eficient umezeala de pe cap și au proprietăți antibacteriene.  

Șepcile de schi și cagulele - o alegere utilă nu numai pe pârtii 

Majoritatea oamenilor poartă o bonetă subțire sub cască pentru a asigura un confort termic optim în condiții nefavorabile pe pârtii. Alegeți un model care să acopere fruntea și urechile, în timp ce materialul elastic și moale asigură o potrivire confortabilă. Modelele realizate din material mai gros și cu elemente suplimentare, cum ar fi un pompon, sunt potrivite pentru uzura zilnică. Merită să știți că șapca de schi este o alegere excelentă și pentru alte activități în aer liber, cum ar fi snowboarding, trekking sau plimbări prin oraș într-o zi rece.  

Balaclava acoperă nu numai capul, ci și fața, urechile și gâtul, astfel încât este perfectă pentru condiții meteorologice extreme, atunci când bate vântul, plouă sau ninge. Materialul trebuie să se lipească de piele, dar să nu comprime și să fie plăcut la atingere. Pentru schi sau snowboarding, este recomandabil să alegeți un model cu o tăietură extinsă. Balaclava își va găsi utilizarea în timpul sporturilor de iarnă, dar și în timpul drumețiilor în munți sau a altor antrenamente în aer liber, atunci când vremea nu este favorabilă.  

Alegerea unui capac de schi sau a unui coș de fum 

Atunci când alegeți o cagulă sau o șapcă de schi, este important să acordați atenție materialului de construcție, care nu va supraîncălzi capul și va elimina transpirația. Proprietățile antimicrobiene și de absorbție a umezelii, dar în același timp confortabil de purtat, sunt esențiale.  

Cel mai adesea, pălăriile și cagulele sunt fabricate din materiale tehnice, care includ: poliester, poliamidă, elastan sau nailon. O căciulă de iarnă pentru schi ar trebui să aibă o structură de țesătură puțin mai groasă decât un pulover de șemineu, deoarece trebuie să ofere căldură și confort și atunci când mergeți pe bicicletă sau pentru uzura de zi cu zi. O căciulă de schi cu un pompon va funcționa bine pentru purtarea de zi cu zi, în timp ce o căciulă pentru cască de schi ar trebui să fie mult mai subțire și cusută din materiale elastice care aderă la piele. O cagulă de schi, pe de altă parte, ar fi bine să fie subțire, respirabilă și concepută cu cusături plate sau realizată cu tehnologie fără cusături. În caz contrar, materialul poate provoca iritații și iritații ale pielii.  

Mărci care oferă capace de schi sau coșuri de schi 

Șapca de schi pentru doamne, șapca de schi pentru bărbați sau puloverul pentru cămin de schi sunt articole vestimentare esențiale atunci când schiați. Cu produsele potrivite, veți asigura un confort termic ridicat și protecție împotriva condițiilor nefavorabile. În magazinul Sportano.ro veți găsi șepci de schi și cagule de înaltă calitate pentru femei, bărbați și copii de la mărci renumite precum ZIENER, Quiksilver, LEGO, BARTS, DC, BUFF, X-Bionic, Viking, Rossignol, Roxy, MANTO, Peak Performance sau Billabong. Fabricat folosind materiale și tehnologii moderne care garantează căldură și o absorbție eficientă. În unele modele puteți găsi izolația Primaloft, care este utilizată în îmbrăcămintea și încălțămintea de exterior. Este alcătuit din microfibre sintetice care asigură o izolare termică ridicată. 

Extindere descriere Restrângere descriere