• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

BARTS

Barts

Barts datează din 1986, când fondatorul său, Bart Koene, a proiectat și creat primii pantaloni scurți de plajă cu un design unic care a cucerit rapid inimile surferilor și a devenit unul dintre cele mai căutate produse ale vremii. Koene a folosit primii bani pe care i-a câștigat pentru a procura noi țesături direct din Bali. De atunci, marca a continuat să crească și a adăugat în mod constant noi produse la gama sa. În 1992, compania a lansat primele bandane, urmate la scurt timp de mănuși, eșarfe, lenjerie de corp termică și șosete. 

Produsele specializate cu inscripția Barts se caracterizează prin modele unice, caracteristice mărcii. Datorită acestui fapt, compania este recunoscută la nivel mondial, iar accesoriile sale sunt folosite atât de sportivii profesioniști, cât și de iubitorii de stil. În plus, produsele Barts sunt caracterizate de o manoperă de înaltă calitate și de diverse soluții tehnologice care le îmbunătățesc proprietățile.  

În prezent, unul dintre cele mai populare produse Barts sunt pălăriile, care sunt perfecte chiar și în condiții meteo extreme. Există, de asemenea, modele dedicate copiilor, care sunt caracterizate de imprimeuri fanteziste.  

Extindere descriere Restrângere descriere