Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

LEONE 1947

Leone 1947

Istoria brandului italian Leone 1947 datează din 1947, când fondatorul său, Cav. Orlando Leone a decis să își înființeze propria marcă specializată în producția de articole sportive. Cum cea mai mare pasiune a sa era boxul, s-a specializat în fabricarea de accesorii pentru acest sport.  

Datorită accentului pus pe dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a calificărilor, de-a lungul anilor, compania a devenit una dintre cele mai renumite mărci sportive, ale cărei produse sunt folosite în întreaga lume de cei mai importanți sportivi, cum ar fi Gago Drago, Artur Kyshenko, Leonard Bundu, Mathias Gallo Cassarino, Sak Kaoponlek, Jurij Bessmetrny și mulți alții. Pe măsură ce marca a crescut, a devenit recunoscută în industria sporturilor de luptă și s-a extins la echipamente pentru alte discipline, inclusiv kickboxing, MMA, savate și muay thai.  

Marca Leone 1947 este, de asemenea, îmbrăcăminte de antrenament și casual menținută într-un stil sportiv. Produsele semnate cu numele Leone sunt caracterizate de o calitate extraordinară și de un design unic, ceea ce reprezintă un element distinctiv al companiei. Compania utilizează tehnologii moderne în accesoriile sale și îmbunătățește în mod constant funcționarea celor deja existente. Datorită acestui fapt, toate articolele brandului sunt create cu atenție la fiecare detaliu și sunt foarte durabile, îndeplinind cerințele chiar și ale celor mai profesioniști jucători. 

Extindere descriere Restrângere descriere