Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Smartwatch-uri și ceasuri sport

Ceasuri sport de la Sportano 

Ceasurile sport din magazinul Sportano sunt dispozitive profesionale de la mărci recunoscute și specializate, apreciate atât de sportivii experimentați, cât și de persoanele care sunt la început de aventură cu activitatea fizică. Ceasurile disponibile în sortimentul nostru își vor dovedi utilitatea nu numai în timpul antrenamentelor de fitness sau al joggingului de dimineață, ci și în condiții mai solicitante - în timpul înotului, alpinismului sau triatlonului. Un ceas de antrenament specializat se va ocupa de monitorizarea performanțelor fizice și va fi un instrument pe drumul spre campionat într-o anumită disciplină. Gama de ceasuri sport Sportano include produse de înaltă calitate, fabricate cu precizie, inclusiv curele compatibile cu ceasurile și monitoare de ritm cardiac de la mărci bine cunoscute. 

Ce ceas sportiv să alegi? Caracteristici și parametri cheie 

În oferta Sportano vei găsi electronice sportive care vor crește eficiența antrenamentelor tale, indiferent de sportul pe care îl practici. Dacă ești un înotător amator, merită să te orientezi către ceasuri sport rezistente la apă, care se vor dovedi utile chiar și în timpul orelor lungi de activitate în piscină. Pentru cicliștii care parcurg distanțe lungi, gama noastră include ceasuri sport cu GPS și o baterie de lungă durată. Un ceas de munte profesional echipat cu un altimetru barometric și un monitor de ritm cardiac îți va permite să cucerești în siguranță vârfurile rezistenței. Iubitorii de alergare, de drumeții, de alpinism sau de antrenamente în sala de sport, își vor spori performanțele cu ajutorul unor ceasuri sport robuste, cu carcasă întărită și sticlă rezistentă la zgârieturi. Electronicele sportive din magazinul nostru înseamnă profesionalism, calitate și mărci apreciate, ale căror produse vor influența eficiența antrenamentului tău. 

Tipuri de ceasuri sport: ce model să alegi pentru exercițiile fizice? 

Gama noastră de aparate electronice profesionale pentru sport te va ajuta să obții rezultate mai bune și siguranță în timpul exercițiilor fizice. Vizualizează gama noastră largă de ceasuri sport și găsește modelul perfect pentru sportul tău. Un dispozitiv specializat îți va asigura monitorizarea performanței atunci când te antrenezi în interior și în exterior, chiar și în condiții meteorologice extreme

Ceasuri de antrenament multifuncționale 

Caracteristicile unui ceas de antrenament versatil îți permit să reziști și să monitorizezi progresul în timp ce faci exerciții la sală, în interior și în aer liber. Gama Sportano include ceasuri sportive profesionale Garmin echipate cu un pulsoximetru și sistemul Body Battery™ pentru a te ajuta să alegi momentul potrivit pentru un antrenament eficient. Monitorizarea hidratării și a somnului, sfaturi de antrenament preîncărcate, calcularea vârstei de fitness și a nivelului de stres sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care ceasurile de antrenament de la Sportano ți le oferă. 

Ceasuri inteligente pentru sport 

Un smartwatch sportiv poate servi drept conexiune funcțiilor telefonului și de asemenea, te poate însoți în timpul provocărilor zilnice de antrenament. Ceasurile inteligente sportive îți oferă posibilitatea de a primi notificări de pe smartphone, acces nelimitat la muzică și plăți fără contact. Îți vei măsura activitatea datorită funcțiilor extinse, inclusiv Health Snapshot™, care înregistrează statistici ale parametrilor de sănătate, cum ar fi ritmul cardiac, nivelul de oxigenare a sângelui și respirația, precum și funcția de măsurare a pașilor și a caloriilor arse. Cu Sportano, vei găsi un smartwatch sportiv care îți poate ține pasul în orice situație - la sală, la serviciu, la cumpărături și în timpul antrenamentului. 

Ceasuri de alergare 

Parcurge kilometri cu un dispozitiv care poate ține pasul cu tine indiferent de condițiile și de intensitatea antrenamentului. Vei găsi ceasuri de alergare de la mărci renumite cu funcții precum navigația GPS, dinamica alergării și un indicator de antrenament care te ajută să îți evaluezi performanța. Ploaia nu te va împiedica să ajungi la linia de sosire, deoarece ceasurile sport de alergare din gama Sportano au o clasă ridicată de rezistență la apă de 5 sau chiar 10 ATM

Ceasuri sport pentru munte 

Dacă ești un pasionat de drumeții, alpinism, schi sau snowboarding, nu numai tu, ci și echipamentul tău trebuie să reziste la terenuri și condiții climatice dificile. Navigația, sistemul de rutare Trendline™ și hărțile de schi și topografice sunt doar câteva dintre caracteristicile ceasurilor sport din gama noastră, care ajută să te orientezi cu ușurință pe un teren necunoscut. Altimetrul, barometrul, măsurarea ritmului cardiac și alertele de furtună te ajută să îți asiguri siguranța atunci când urci pe teren alpin. 

În plus, ceasurile specializate din gama Sportano sunt fabricate din materiale solide, cum ar fi titanul acoperit cu carbon de tip diamant, Corning® Gorilla® Glass DX, sticlă de safir sau titan de gradul 5. Cu ceasuri precum Garmin Fenix 6X PRO Solar, care este echipat cu o baterie solară reîncărcabilă de lungă durată, te poți bucura de gama de funcții a dispozitivului chiar și în expedițiile montane de o zi întreagă. 

Cele mai bune ceasuri de sport de la mărci cunoscute 

Ceasul sportiv potrivit îți va asigura siguranță în timpul antrenamentului și te va ajuta să obții rezultate de campionat. În magazinul Sportano vei găsi o gamă largă de ceasuri profesionale pentru activități în aer liber, ceasuri inteligente pentru sport, ceasuri pentru alergare și pentru munte. Produsele de la mărci respectate sunt echipate cu o serie de caracteristici specializate. Performanța extremă a bateriei și rezistența la apă, precum și designul modern și un afișaj mare, ușor de citit, sunt doar câteva dintre avantajele unor produse precum ceasul sport GPS Coros Vertix 2 sau Garmin Instinct Solar Surf Edition. Asortează-ți ceasul de sport cu un senzor de ritm cardiac, cum ar fi Suunto Smart Sensor, care îți va determina pulsul cu mai multă precizie și va trimite apoi toți parametrii către un ceas compatibil

Extindere descriere Restrângere descriere