Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Garmin

Garmin

Garmin este o marcă americană specializată în producția de ceasuri sportive și alte dispozitive inteligente încă din 1989. Numele său provine din prima parte a prenumelor fondatorilor săi: Gary Burrel și Dr. Min Kao.  

Compania a început prin fabricarea de accesorii nautice, dar nu s-a oprit mult timp aici și a început rapid să își extindă gama pentru a include și alte produse. De asemenea, brandul s-a extins la nivel intern, având în prezent peste 17.000 de angajați în peste 80 de birouri din întreaga lume.  

Descoperirea Garmin a venit odată cu lansarea ceasului său inteligent iconic pentru alergători, Forerunner 101. Produsul a cucerit rapid piața, iar marca a câștigat noi clienți dornici de accesorii sportive inovatoare. 

În prezent, brandul este specializat în producția de ceasuri inteligente de ultimă generație, navigație GPS și dispozitive de purtat pentru piețele aviației, marinei, automobilelor și a activităților în aer liber. Toate produsele Garmin sunt realizate cu atenție la fiecare detaliu și cu ajutorul unor tehnologii inovatoare, permițând monitorizarea eficienței fiecărui antrenament. De asemenea, marca a dezvoltat aplicația de ultimă generație Garmin Connect, care este utilizată pentru a urmări și analiza datele privind antrenamentele de activitate fizică. 

Garmin a devenit un lider de top pe piața produselor electronice pentru sport, cu mii de utilizatori din domeniul sportului, aviației și chiar din industria auto.  

Extindere descriere Restrângere descriere