• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Îmbrăcăminte pentru cățărare

Îmbrăcăminte de cățărare - alegeți din gama extinsă de la Sportano 

Dacă sunteți la început de aventură în alpinism sau nu știți ce produse să alegeți, optați pentru îmbrăcăminte profesională de alpinism. Acesta vă permite să escaladați orice traseu în siguranță și confort, indiferent dacă urcați pe stânci sau pe pereți clasici. În oferta magazinului de sport Sportano.ro puteți găsi haine de alpinism de înaltă calitate, inclusiv pantaloni de alpinism, pantaloni scurți, tricouri sau mănuși. Veți găsi toate hainele de care aveți nevoie de la mărci precum ZIENER, Salewa, Rab, The North Face, Black Diamond, Marmot și La Sportiva

Pantaloni de alpinism, pantaloni scurți, mănuși sau cămăși - îmbrăcăminte de alpinism pe care trebuie să o aveți. 

În funcție de tipul de alpinism pe care îl practicați și de locul în care intenționați să escaladați, alegeți hainele potrivite. Mai presus de toate, pantalonii de cățărare sau pantalonii scurți de cățărare vă vor fi de folos. Pantalonii lungi sunt deosebit de utili în sezonul rece și atunci când vă cățărăriți pe terenuri dificile - pentru a vă proteja de abraziuni sau răni. În gama largă veți găsi pantaloni de alpinism pentru femei și pantaloni de alpinism pentru bărbați, care diferă prin croială. Pantalonii pentru femei sunt, de obicei, modele foarte mulate, în timp ce tăieturile pentru bărbați sunt ușor mai voluminoase. Pantalonii de alpinism lungi și scurți trebuie să aibă, înainte de toate, o centură reglabilă sau șnururi pentru o potrivire corectă. De obicei prevăzute cu un burduf și genunchi profilați pentru o mai mare libertate de mișcare. Talia este prevăzută cu elastic sau material elastic pentru o potrivire perfectă.  

Îmbrăcămintea de cățărare este completată de cămăși de cățărare, de obicei modele cu mâneci scurte sau cămăși fără mâneci care permit o libertate de mișcare deplină. Mănușile de cățărare sunt o parte importantă a îmbrăcămintei de cățărare, asigurând aderența și o cățărare confortabilă.  

Alegerea îmbrăcămintei potrivite pentru cățărare, care nu te va dezamăgi 

Escalada este un sport dinamic, care oferă o experiență incredibilă și adrenalină. Aceasta necesită nu numai precizie, ci mai ales executarea unor mișcări libere. Atunci când vă cățărați pe stânci și pe stânci, vă puteți confrunta adesea cu condiții nefavorabile, cum ar fi ploaia sau vântul, precum și cu soare puternic. Este important să alegeți îmbrăcăminte din materiale potrivite - flexibile și respirabile, care să asigure o circulație adecvată a aerului pentru a evita supraîncălzirea. Majoritatea produselor sunt fabricate din materiale sintetice sau cu adaosuri de bumbac și sunt dotate cu filtre UV pentru a proteja împotriva razelor nocive ale soarelui.   

Îmbrăcămintea de cățărare trebuie să garanteze o libertate de mișcare nerestricționată și confort în timpul activității. Dacă este prea strâns, va provoca disconfort și, în același timp, corpul se poate supraîncălzi. De obicei, veți găsi haine confecționate din materiale sintetice cu un amestec de elastan, care asigură elasticitatea țesăturii.  

Alegerea îmbrăcămintei pentru peretele de alpinism 

Pentru un perete de cățărare artificial, este recomandabil să alegeți pantaloni de perete de cățărare, de preferință mai lungi pentru a proteja genunchii de abraziune. Cu toate acestea, este posibil să găsiți iubitori de pantaloni scurți pe pereți. Alegeți o croială care să nu restrângă și să ofere libertate mai ales la nivelul articulației șoldului și genunchiului. O bandă elastică sau un material elastic la talie va permite o potrivire adecvată. Când vine vorba de tricou, modelele versatile vor funcționa bine. Tricourile fără mâneci sunt cele mai comune pentru confort. Dacă nu doriți să folosiți magnezie pe perete, puteți alege mănuși de alpinism pentru femei sau bărbați.  

Îmbrăcăminte de cățărare - mărcile pe care să pariezi 

În magazinul Sportano.ro veți găsi îmbrăcăminte de alpinism de înaltă calitate, inclusiv pantaloni, tricouri sau mănuși de la producători de renume precum ZIENER, The North Face, Marmot și Rab. Avem în stoc pantaloni de alpinism La Sportiva, precum și pantaloni scurți sau cămăși de la această marcă. Acestea se disting prin lejeritate și sunt de obicei fabricate din elastan și un amestec de bumbac sau bumbac organic. Pe de altă parte, pantalonii de cățărare, pantalonii scurți, jambierele de cățărare sau mănușile Black Diamond sunt opțiuni pentru toate condițiile. Cu produse personalizate, veți fi gata să parcurgeți orice traseu, indiferent de teren.  

Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să vă potriviți piesele potrivite de îmbrăcăminte de alpinism, iar dacă produsele pe care le alegeți nu corespund așteptărilor dumneavoastră - le puteți returna până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere