Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Marmot

Marmot este o marcă americană care, de-a lungul anilor, s-a specializat în producția de îmbrăcăminte și echipament pentru sporturi în aer liber, cum ar fi trekking, drumeții, mersul nordic și alpinism. Originile companiei datează din 1974, când fondatorii Eric Reynolds, Dave Huntley și Tom Boyce au decis să înființeze propriul brand sportiv în timp ce stăteau împreună într-un cămin studențesc. La scurt timp după înființare, brandul a primit prima comandă pentru a produce peste o sută de jachete de puf pentru echipa de filmare a celebrului director de imagine Mike Hoover. Așa a fost creată prima jachetă cult a brandului, "Marmot Golden Mantle", care a cucerit rapid industria sportivă și a devenit unul dintre cele mai râvnite produse pentru drumeții. 

Marca s-a concentrat întotdeauna pe utilizarea și dezvoltarea de soluții tehnologice moderne. Fiind una dintre primele companii, Marmot a început să folosească membrana cultă GORE-TEX® în hainele sale. În timp, îmbrăcămintea Marmot a inclus, de asemenea, sisteme brevetate, cum ar fi DriClime, Thermal R, COCONA® și PRECIP™, care i-au crescut semnificativ calitatea. 

Marmot are o filozofie de responsabilitate față de consumatori, față de produsele sale și față de planetă. Acest lucru demonstrează angajamentul său față de problemele de mediu. Având în vedere acest lucru, brandul face numai produse de calitate, de înaltă performanță, care vor dura mulți ani și folosește numai materiale durabile în producție. Marmot a lansat chiar și o gamă ecologică Minimalist, în care toate accesoriile sunt lipsite de accesorii inutile, dar care păstrează cele mai înalte standarde de calitate. 

În oferta largă a Marmot puteți găsi jachete turistice profesionale, softshell-uri, veste, pantaloni de trekking și, de asemenea, rucsacuri specializate de diferite capacități. Sortimentul mărcii este disponibil pentru toți iubitorii de activități în aer liber care caută îmbrăcăminte de calitate superioară. 

Extindere descriere Restrângere descriere