Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Hydro Flask

Hydro Flask este un brand american de vârf specializat în producția de sticle de apă de înaltă calitate, recipiente pentru alimente, precum și pungi și sticle termice. De la înființarea sa în 2009 în Bend, Oregon, marca Hydro Flask a schimbat continuu percepția asupra containerelor portabile, oferind soluții termice revoluționare.

Travis Rosbach și Cindy Weber, fondatorii mărcii, au creat Hydro Flask dintr-o pasiune pentru aventurile în aer liber și urmărirea unui stil de viață durabil. Motto-ul mărcii - #RefillForGood - reflectă scopul lor principal, care este de a crește gradul de conștientizare ecologic și de a încuraja oamenii să reducă utilizarea materialelor plastice de unică folosință.

Produsele Hydro Flask sunt sinonime cu cea mai înaltă calitate, durabilitate și eficacitate. Sticlele de apă, recipientele pentru alimente, pungile termice și sticlele Hydro Flask sunt concepute pentru a menține băuturile și alimentele calde pentru o perioadă lungă de timp, indiferent de condițiile externe. Toate acestea datorită tehnologiei de izolare în vid TempShield cu pereți dubli a mărcii.

În plus, Hydro Flask se preocupă și de protecția mediului. Prin promovarea reumplerii sticlelor, marca încurajează reducerea deșeurilor și limitarea plasticului de unică folosință. Hydro Flask este un participant activ în mișcarea ecologică, străduindu-se să creeze produse care sunt atât excepționale ca performanță, cât și ecologice.

Hydro Flask nu este doar un brand, este un stil de viață care inspiră și convinge oamenii să facă alegeri durabile. Datorită produselor lor inovatoare, utilizatorii se pot bucura de conservarea pe termen lung a băuturilor și alimentelor lor la temperatura ideală, contribuind în același timp la protecția planetei noastre prin reducerea deșeurilor de plastic.

Extindere descriere Restrângere descriere