• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Arc'teryx

Arc'teryx

Arc'teryx își poate urmări istoria până în 1989, când fondatorul Dave Lane a decis să își înființeze propriul atelier specializat în echipamente de alpinism. Produsele sale au devenit rapid căutate și râvnite de pasionații de alpinism, transformând afacerea lui Lane într-o companie cu drepturi depline numită Arc'teryx la doar câțiva ani de la înființare. O piatră de hotar în dezvoltarea brandului a fost lansarea primei sale jachete de alpinism în 1995, care conținea materiale premium și membrana GORE-TEX®, populară la acea vreme. 

Astăzi, Arc'teryx este unul dintre cei mai mari producători de echipamente de alpinism și îmbrăcăminte tehnică. Toate produsele mărcii satisfac utilizatorii cu o manoperă excelentă și un design unic. De-a lungul anilor, compania a patentat sisteme de fabricație brevetate, ceea ce duce la utilizarea de soluții tehnologice inovatoare în produse care afectează în mod direct funcționalitatea acestora. Unele dintre tehnologiile de ultimă generație care sunt utilizate în producția accesoriilor Arc'teryx includ Cohaesive™, Velcro®, Recco®, YKK® și VISLON® Aquaguard®.  

Atunci când alegeți produse de la producătorul Arc'teryx, vi se garantează o manoperă de calitate superioară. Gama extinsă a mărcii include, de asemenea, colecții specializate pentru alte sporturi decât alpinismul, cum ar fi Arc'teryx Hiking and Trekking, Arc'teryx Lifestyle și Arc'teryx Skiing and Snowboarding. Acest lucru înseamnă că sportivii de toate abilitățile pot fi aprovizionați cu cea mai bună îmbrăcăminte sportivă.  

Extindere descriere Restrângere descriere