• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

CEP

CEP este o marcă germană creată în 2007 care produce îmbrăcăminte de compresie profesională pentru sportivi, în special pentru alergători. Articolele de îmbrăcăminte ale mărcii susțin mușchii prin exercitarea unei presiuni active asupra pielii în timpul exercițiilor fizice.

Primul produs de la CEP a fost șosetele de compresie de înaltă tehnologie, care au câștigat rapid popularitate și recunoaștere în comunitatea sportivă. Nu a trecut mult timp până când alte articole de îmbrăcăminte au început să apară în gama producătorului - brățări, pantaloni scurți și pantaloni lungi de compresie.

Toate produsele inovatoare semnate CEP sunt dezvoltate de o echipă de oameni de știință, medici și chiar sportivi practicanți din diverse discipline pentru a oferi utilizatorilor articole de îmbrăcăminte de compresie de cea mai bună calitate pentru a susține chiar și cele mai intense antrenamente.

Printre tehnologiile CEP se numără Medi Compression, cu compresie gradată pentru o senzație de lejeritate în mușchi în timpul antrenamentelor intense, și Smart Reflective, cu elemente reflectorizante pentru o vizibilitate îmbunătățită. În plus, variantele de iarnă ale hainelor de compresie folosesc și fibre din lână merino, devenită emblematică, care oferă proprietăți termoregulatoare excelente, menținându-vă cald pentru o perioadă lungă de timp. Pe Sportano.ro, veți găsi produsele de la CEP în diverse variante de culori, astfel încât fiecare sportiv va găsi cu siguranță produsul potrivit pentru el.

Extindere descriere Restrângere descriere