• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Port-bebe de drumeții

Purtători de copii pentru drumeții - modele confortabile și durabile în magazinul online Sportano

Îți plac plimbările pe munte sau drumețiile pe trasee de câteva ore? Vrei să te bucuri de priveliștea muntelui împreună cu micuțul tău? Este foarte posibil, iar tot ce trebuie să faceți este să vă echipați cu suportul de drumeție potrivit. Acesta garantează un confort maxim și vă permite să vă luați copilul și să petreceți timp cu el în timpul activităților în aer liber. În acest fel, nu trebuie să renunțați la drumeții sau să luați cu dumneavoastră un cărucior. Suportul pentru drumeții vă permite să vă purtați copilul atât pe rucsac, cât și în față, în timp ce micuțul dvs. admiră lumea împreună cu părintele. În magazinul Sportano veți găsi cărucioare de drumeție de înaltă calitate de la mărci renumite precum Thule, Ferrino, Osprey sau Deuter. Alegeți modelul potrivit pentru vârsta, greutatea și nevoile copilului dumneavoastră.

De ce să cumpărați un transportor de călătorie?

Un cărucior de drumeție oferă comoditate și confort pentru părinți atunci când doresc să își ia copilul cu ei într-o drumeție montană. Nu este nevoie să împachetați un cărucior sau să renunțați la drumeții pe traseele selectate. Cu un marsupiu, tot ce trebuie să faceți este să vă îmbrăcați micuțul, să îl așezați confortabil în marsupiu, să îi puneți catarama și sunteți liberi să plecați la o plimbare sau o drumeție. Mai presus de toate, căruciorul oferă mobilitate completă pentru părinți, facilitând parcurgerea mai multor distanțe, lăsându-vă în același timp mâinile libere, astfel încât să puteți lua cu ușurință bagaje suplimentare sau frați mai mari cu dumneavoastră. De asemenea, un port-bebe facilitează somnul copilului mic și are un efect calmant, în timp ce copilul poate observa peisajele și natura înconjurătoare împreună cu părintele. Cărucioarele sunt apreciate nu doar de părinții care preferă plimbările prin oraș sau excursiile în afara zonei metropolitane, ci și de iubitorii de expediții montane, unde își pot lua copilul pe trasee mai ușoare și se pot bucura de priveliști.

Alegerea transportatorului de călătorie potrivit

Cele mai multe modele de cărucioare de călătorie sunt dimensionate pentru a permite copilului să stea în picioare fără ajutor și să controleze mișcările capului sau ale gâtului. Cu toate acestea, atunci când alegeți modelul potrivit, verificați recomandările de vârstă, unde, uneori, port-bebe-ul este conceput începând cu vârsta de 6 sau 8 luni. Nu mai puțin importantă este greutatea maximă a copilului, care este de obicei între 13 și 22 de kilograme. Pe piață puteți găsi purtători de copii cu o greutate mai mare, dar aici merită să țineți cont de confortul părintelui. Există chiar și un marsupiu de călătorie pentru copii de până la 25 de kilograme și un marsupiu de călătorie pentru copii de până la 30 de kilograme. Purtătorii grei pot îngreuna transportul și vor fi inconfortabili în timpul drumețiilor mai lungi.

Atunci când cumpărați modelul potrivit, acordați atenție la reglarea suportului, deoarece copilul trebuie să stea suficient de sus pentru a vedea brațul părintelui și spațiul din jur. Scaunul în sine este bine să aibă un material căptușit pentru un confort sporit. Un suport adecvat pentru spate este, de asemenea, un parametru important pentru a se asigura că copilul nu își supune articulațiile la o presiune semnificativă în timpul șezutului. Cataramele speciale și elementele de siguranță vor asigura protecția copilului.

Pe lângă aceasta, cărăușii de drumeție ar trebui să fie confecționați din materiale rezistente la umiditate și durabile. Curelele căptușite, centura de siguranță sau centura de talie sunt esențiale dacă doriți să vă purtați copilul confortabil pe traseu.

Mărci care oferă purtători de copii

În oferta magazinului de sport Sportano. pl veți găsi port-bebe de turneu pentru copii, realizate din materiale durabile împotriva deteriorării și care asigură confort și siguranță pentru cel mic în timpul utilizării. Atunci când alegeți modelul potrivit, urmați-vă propriile preferințe și asigurați cel mai înalt nivel de confort pentru copilul dumneavoastră mic. Vă vom echipa cu portbagaje de drumeție Deuter, Thule, Osprey sau Ferrino și accesorii pentru acestea. Dacă nu știți pentru ce model anume să optați, apelați la serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți pentru a vă ajuta să alegeți produsul potrivit.

Extindere descriere Restrângere descriere