Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Padel

Padel - dezvoltă-ți abilitățile cu magazinul Sportano 

Categoria Paddle de pe Sportano.ro este un loc unde am adunat cele mai bune echipamente și accesorii pentru acest sport special pentru tine. Vă întrebați de ce merită să vă antrenați la padel? Acest sport este o modalitate perfectă pentru un antrenament eficient al întregului corp. Poate fi jucat de persoane de orice vârstă și la orice nivel de îndemânare, așa că este o modalitate excelentă de a petrece timpul cu prietenii sau cu întreaga familie. Echipamentul de vâslit selectat cu grijă, pe care îl veți găsi în Sportano, vă va permite să vă dezvoltați abilitățile și să vă îmbunătățiți condiția fizică. 

Jocul cu palete - o noutate care cucerește lumea 

Padel este un sport de rachetă care a luat naștere în Mexic și care câștigă popularitate în întreaga lume. Dezvoltarea sa rapidă a avut loc în anii 1970, când a început să se răspândească în America și în Europa. Padel combină elemente de squash și tenis, dar se distinge printr-o serie de elemente. Jocurile se desfășoară pe un teren mic, înconjurat de un gard înalt. Sunt necesare mingi și rachete speciale. Acestea din urmă, spre deosebire de rachetele de tenis, nu au tensiune. Acestea sunt fabricate din materiale precum fibra de sticlă sau de carbon și spumă. Rachetele au găuri și bucle pentru încheietura mâinii. Mingile de padel sunt adaptate la rachete - mici și ușoare. 
 
Fiecare meci este format din seturi și jocuri, iar regulile sunt similare cu cele cunoscute din tenis. Jucătorii schimbă o minge care poate sări o singură dată pe suprafața terenului și trebuie să ricoșeze de pe rachetă pentru a zbura în partea cealaltă. Dacă mingea lovește plasa care împarte terenul în două, se acordă un punct adversarului. Nereturnarea mingii în propria jumătate de teren duce, de asemenea, la pierderea unui punct. Datorită faptului că padel-ul este mult mai puțin tehnic decât tenisul și nu necesită atât de mult efort fizic ca squash-ul, atrage din ce în ce mai mulți oameni. Popularitatea sa în Polonia a crescut atât de mult încât, în urmă cu câțiva ani, a fost înființată chiar și Federația Poloneză de Padel

Rachete și mingi de padel - cum să alegi accesoriile de care nu te poți lipsi? 

Confortul jocului este influențat în mare măsură de un echipament de calitate bine ales. Rachetele de padel sunt disponibile în trei forme - lacrimă, diamant și cerc. Fiecare formă este concepută pentru jucători de un nivel diferit. Rotundul va funcționa în special pentru amatori, diamantul este pentru jucători avansați și profesioniști, iar lacrima este potrivită pentru jucători de toate nivelurile. Rachetele rotunde vă oferă cel mai mare control asupra mingii, în timp ce rachetele în formă de diamant vă oferă cea mai mare putere de lovire. Atunci când alegeți echipamentul pentru dvs., acordați atenție nu numai formei, ci și materialului de construcție. Cele mai profesioniste rachete sunt alcătuite în mare parte din fibră de carbon. 
 
În oferta Sportano veți găsi rachete și mingi de padel de la producători cu experiență. Oferta include, de asemenea, genți care vă vor proteja echipamentul împotriva deteriorării și vă vor permite să îl transportați confortabil la antrenament. Dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea rachetei sau mingii, este necesar să ne contactați. Experții noștri vor fi bucuroși să vă ajute să adaptați echipamentul la nevoile și preferințele dumneavoastră. 

Extindere descriere Restrângere descriere