Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Mingi de padel

Mingi de padel - alege corect cu magazinul Sportano

Padel este un sport din ce în ce mai popular în Polonia. Este originar din America de Sud, mai exact din Acapulco, în Mexic, unde s-a jucat pentru prima dată un meci din acest sport unic. Cel mai adesea jucat în duet, este o combinație între tenis și squash. Ca și în tenis, meciurile se joacă în seturi și game-uri. Terenurile folosite pentru joc sunt, de asemenea, înșelător de asemănătoare. 

Ca și în squash sau în alte sporturi cu rachetă, este nevoie de o minge. Este mai puțin elastic și puțin mai ușor decât cel din tenis, ceea ce îl face să ricoșeze mai jos. Ca și în cazul rachetei, aceasta trebuie adaptată la stilul dumneavoastră de joc. Pe sportano.ro veți găsi nu numai mingea sau racheta potrivită, ci și toate echipamentele necesare pentru a începe aventura cu paleta. Cu sportano.ro puteți fi siguri că vă jucați cu produse de cea mai înaltă calitate! 

Mingi cu palete - care sunt caracteristicile lor?

O minge de padel, deși arată ca o minge de tenis, este mai ușoară, mai mică și are o presiune mai mică. Acest lucru face ca mingea să se deplaseze puțin mai sus decât o minge de tenis. În mod tradițional, o minge de padel este confecționată din cauciuc, iar învelișul său este alb sau, ca în cazul unei mingi de tenis, galben. Greutatea unei astfel de mingi variază de la 56 la 59 de grame, săritura sa ar trebui să fie de până la 147 cm, iar presiunea sa între 4,6 și 5,2 kg. 

În ciuda asemănării sale cu o minge de tenis, este important să nu uitați că nu trebuie să jucați niciodată padel cu o minge de tenis. Din cauza presiunii mai mari și a diferenței ușoare, dar semnificative de greutate, vă poate distruge racheta de paleta. Mingile concepute pentru jocul cu paleta sunt mai moi, astfel încât racheta dvs. nu va avea prea multe vibrații în timpul jocului. Alegerea unei mingi profesionale înseamnă, de asemenea, un confort mai mare. Jucând cu o minge dedicată paletei, reduceți riscul de accidentare. 

Mingi de padel - care sunt diferențele și cum aleg corect?

Mingea potrivită este esențială, ea va sprijini nu numai stilul tău de joc, ci și confortul tău în timpul jocului. Mingile de padel sunt împărțite în două grupe principale: produse pentru începători, care joacă ocazional pe terenuri rapide, și pentru jucătorii avansați, care se antrenează în mod regulat pe terenuri cu ritm lent. 

Primul tip de minge este ideal pentru începători datorită controlului sporit asupra jocului. Acest tip de minge oferă un control mai mare nu numai asupra serviciilor ulterioare, ci reduce și vibrațiile rachetei și viteza mingii. Datorită acestui fapt, jocul va fi plăcut și confortabil, chiar și pentru amatori. Acesta este tipul de minge care este perfect pentru a juca în timpul verii, când temperatura ridicată face ca mingea să accelereze. 

Al doilea tip de minge este pentru profesioniști. Produsele pentru jucătorii profesioniști au peri mai scurți, ceea ce face ca mingile să atingă viteze mai mari, iar jucătorul are mai puțin control asupra lor. Prin urmare, este recomandat persoanelor care au deja un stil dezvoltat. Este folosit iarna pentru a accelera jocul, deoarece temperatura scăzută reduce viteza mingii.  

Extindere descriere Restrângere descriere