Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Ochelari de soare pentru drumeții

Ochelari de drumeție: ochelari de munte, de drumeție și de drumeție

Ochelarii de drumeție de la Sportano oferă o selecție largă a celor mai bune modele de la mărci de renume, testate și testate. Selectate de specialiști, produsele garantează nu numai o protecție adecvată a ochilor și o vedere clară în diferite condiții meteorologice, ci și rame elegante pentru adulți și copii. Răsfoiți gama Sportano și alegeți ochelari de înaltă calitate pentru dvs. și pentru cei dragi.

Ce ochelari de drumeție să alegeți?

La Sportano veți găsi ochelari de protecție concepuți pentru a fi utilizați într-o varietate de condiții. Acestea variază în ceea ce privește performanța și designul, astfel încât fiecare poate găsi un model care să se potrivească nevoilor sale. Aflați mai multe despre diferitele tipuri de ochelari pentru drumeții.

Ochelari de munte

Atunci când se urcă pe munte, ochii sunt mult mai expuși la radiațiile UV dăunătoare decât în viața de zi cu zi. O cerință de bază în cazul ochelarilor potriviți pentru drumeții la mii de metri deasupra nivelului mării este un filtru UV 400 și, de asemenea, merită să acordați atenție întunecării lentilelor. Cu cât munții sunt mai înalți, cu atât mai întunecați sunt ochelarii pe care trebuie să-i alegeți. Ochelarii cu strat fotocromic, care se adaptează la intensitatea radiației, sunt potriviți pentru drumeții variate. Pentru cățărare, modelele cu o curea fixată la ceafă vor funcționa bine.

Ochelari de trekking

Ochelarii de trekking sunt foarte asemănători cu ochelarii de munte. Sunt adesea alese cele cu fotocromie, dar și cele polarizate, adică cele care anulează strălucirea. Cel mai important lucru este ca acestea să aibă un filtru adecvat, de înaltă calitate, pentru a proteja bine ochii de radiații.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare de la Sportano oferă o selecție largă de modele elegante, care sunt perfecte pentru uzura zilnică. Atunci când cumpărați la magazinul nostru, vă puteți concentra asupra faptului că ochelarii se potrivesc gustului dumneavoastră. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la protecția împotriva radiațiilor, deoarece am adunat doar modele sigure pentru ochi.

Ochelari de iarnă

Ochelarii de iarnă sunt cei concepuți în primul rând pentru frenezia de pe pârtii. În plus față de filtrul UV, merită să acordați atenție straturilor suplimentare - în special celor polarizate și REVO. Primul reduce strălucirea, care poate fi deranjantă atunci când schiați sau faceți snowboarding. Acesta din urmă este format din mai multe straturi care protejează împotriva tuturor reflexiilor și radiațiilor. Este alegerea ideală pentru pasionații de sporturi de iarnă.

Cei mai buni ochelari de drumeție de la Sportano.ro

Gama extinsă de la Sportano.ro constă în ochelari de la mărci de top. Puteți cumpăra modele de la GOG, Oakley, Ocean Sunglasses, POC și multe altele. Printre acestea, le veți găsi pe cele adaptate pentru a fi utilizate în anumite anotimpuri, precum și pe tot parcursul anului. Adulții și copiii vor găsi modele într-o varietate de dimensiuni și culori. Mizând pe Sportano, pariați pe produse de înaltă calitate.

Extindere descriere Restrângere descriere