Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Căciuli și bandane de drumeții și alpinism

Pălării de trekking și eșarfe multifuncționale la Sportano.ro

Prelucrarea șepcilor de trekking și a eșarfelor multifuncționale are un impact direct asupra confortului drumețului. Utilizarea de țesături profesionale și tehnologii inovatoare sporește performanța produsului. Îmbrăcămintea de drumeție de cea mai bună calitate de la Sportano.ro este oferită de Buff, BARTS, Marmot, Nike, Viking și alte mărci specializate din lumea sportului.  

Șapcă de trekking - cum alegi cea potrivită? 

Pălării de trekking pentru vară 

Alegerea pălăriei de trekking depinde de condițiile meteorologice. În timpul verii, modelele cu vizieră și pălării vor funcționa bine. De asemenea, merită să menționăm filtrele UV utilizate în pălării pentru a proteja împotriva efectelor nocive ale soarelui

Șepcile de baseball sunt, de obicei, fabricate din bumbac organic sau din materiale sintetice precum poliesterul și nailon, care elimină bine umezeala și asigură o ventilație adecvată. Șepcile de drumeție sunt de obicei reglabile cu o curea de fixare cu clichet și au o vizieră ușor curbată care nu limitează câmpul vizual și protejează de razele soarelui. În plus, tehnologiile Cool&Dry utilizate garantează un efect termoactiv.  

Pălăriile de drumeție protejează eficient capul de soare și de temperaturile ridicate, datorită borurilor lor largi. Acestea sunt adesea echipate cu șnururi pentru a ajusta circumferința și cu panouri din plasă pentru a asigura ventilația. Există, de asemenea, șepci cu membrană care oferă proprietăți hidrofobe. 

Pălării de iarnă pentru trekking 

Printre cele mai populare modele de căciuli de iarnă se numără căciula de căciulă, căciula bobble, căciula cu clape și căciula cu manșetă rulată. Pălăriile de trekking au, de obicei, o mărime universală, astfel încât sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei, iar dimensiunile lor variază de obicei între XS-XL.  

Pălăriile de iarnă sunt confecționate din materiale termoizolante, cum ar fi poliesterul, acrilicul și fleece, care mențin temperatura potrivită pe lângă piele. Partea interioară a caschetei este de obicei confecționată din fleece sau din lână merinos termo-regulatoare. 

Ce este un sling multifuncțional și cum îl alegeți pe cel potrivit? 

După cum sugerează deja numele, eșarfele multifuncționale pot îndeplini diferite roluri, inclusiv pălărie, bandană, chimion, eșarfă și bentiță. Sunt confecționate din materiale sintetice cu o notă de lână Merino și au umplutură din fleece sau bumbac pentru o izolare suplimentară. Uneori, eșarfele au și o glugă suplimentară.  

Cel mai apreciat producător de hamace multifuncționale este marca Buff, care și-a dezvoltat produsele folosind fibrele inovatoare de poliester Polartec Thermal Pro. Acest lucru face ca hamacele să fie termoizolante și să absoarbă umezeala, astfel încât să funcționeze bine atât la temperaturi ridicate, cât și la temperaturi scăzute. Confortul hamurilor Buff este îmbunătățit și mai mult de tehnologia Polygiene Fresh in Action, care are proprietăți bacteriostatice și reduce dezvoltarea microorganismelor dăunătoare.  

Șnururile multifuncționale sunt disponibile atât în variante pentru bărbați, cât și pentru femei și copii și vin cu o varietate de imprimeuri, printre care fiecare pasionat de sport își va găsi preferatul.  

Extindere descriere Restrângere descriere