Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Hayabusa

Hayabusa este o marcă americană respectată, care furnizează echipamente și îmbrăcăminte de înaltă calitate pentru sporturi de luptă încă din 2006. Fondat de Ken Clement, Craig Clement și David Zikakis, brandul a devenit rapid unul dintre liderii din industrie.

Numele Hayabusa, a cărui pronunție este hi-ya-boo-sa, provine din limba japoneză și înseamnă șoim pelerin - un simbol al vitezei, forței și preciziei, care reflectă perfect natura produselor mărcii. Sediul central al companiei este situat în pitorescul Kingston, Ontario, Canada, de unde Hayabusa ajunge la clienți din întreaga lume.

Inițial, portofoliul mărcii era format din echipamente de bază și îmbrăcăminte de antrenament, cum ar fi mănuși, veste de protecție și pantaloni scurți. În timp, portofoliul s-a extins, iar Hayabusa a devenit un brand ale cărui produse sunt folosite de sportivii profesioniști de box și kickboxing din întreaga lume. Mănușile Hayabusa sunt deosebit de apreciate pentru calitatea și durabilitatea lor.

Marca este, de asemenea, cunoscută pentru că produce una dintre cele mai bune linii de îmbrăcăminte de jiu-jitsu disponibile pe piață. Angajamentul Hayabusa de a oferi echipamente de cea mai bună calitate pentru sporturile de luptă este evident în fiecare element al produselor lor.

Hayabusa promite fiabilitatea, performanța și confortul de care are nevoie orice atlet, indiferent de nivel. Este un brand care vă ajută să vă străduiți să atingeți excelența, oferindu-vă echipamente care vă inspiră, vă motivează și vă permit să reușiți în sporturile de luptă.

Extindere descriere Restrângere descriere