• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pungi și pliculețe impermeabile

Pungi și pliculețe impermeabile - alege un model de încredere în magazinul Sportano.ro

Gențile și pungile impermeabile sunt accesorii care au câștigat popularitate în ultimii ani. Sunt utile în special pentru persoanele cărora le place să petreacă timpul pe apă, să facă sporturi nautice sau să plece în excursii de vacanță. Pungile și pliculețele impermeabile vă permit să depozitați în siguranță echipamente de apă, documente, telefoane sau haine, precum și să utilizați telefonul sub apă și să faceți fotografii în timpul sporturilor nautice. Datorită acestora, puteți evita pierderea sau inundarea obiectelor valoroase și vă puteți crește confortul în timpul activităților acvatice. La Sportano.ro veți găsi pungi și pliculețe impermeabile de înaltă calitate de la mărci profesionale precum FishDryPack, AQUASTIC, Exped, Aqua Marina, JOBE sau Cressi.

Tipuri de pungi și pliculețe impermeabile

Pe piață sunt disponibile diverse tipuri de pungi și pliculețe impermeabile, care diferă în primul rând prin metoda de închidere, capacitate și scop.

Unul dintre cele mai populare tipuri de genți impermeabile sunt cele care se închid cu fermoar. Datorită acestei închideri, pungile sunt etanșe și protejează conținutul împotriva apei și umezelii. Sunt utile în special în timpul activităților acvatice, cum ar fi canotajul sau navigația, deoarece vă permit să depozitați în siguranță documente, telefoane sau alte obiecte de valoare.

Un alt tip de pungi impermeabile sunt pungile închise pe rolă. Sunt strânse deoarece se închid rulând cu grijă marginea superioară a pungii și închizând-o cu un zăvor. Aceste genți sunt utile în special în timpul călătoriilor în aer liber, deoarece vă permit să depozitați mai multe lucruri și să le protejați de umezeală și ploaie.

Pliculețele impermeabile sunt un alt tip de accesorii care au câștigat popularitate în ultimii ani. Sunt mici, la îndemână și de obicei închise cu capse sau fermoar. Aceste plicuri sunt etanșe și protejează articolele depozitate în interior împotriva apei și a umezelii. Sunt utile în special în timpul sporturilor nautice, deoarece vă permit să vă depozitați în siguranță telefonul sau portofelul.

Pe lângă pungile și pliculețele tradiționale impermeabile, există și pungi și pliculețe cu funcții suplimentare pe piață. De exemplu, gențile impermeabile și pliculețele cu o curea de umăr vă permit să vă deplasați confortabil cu geanta pe spate, în timp ce gențile impermeabile cu o curea de transport vă permit să transportați cu ușurință echipamente grele de apă.

De asemenea, merită să acordați atenție pungilor și pliculețelor speciale impermeabile pentru telefon, care permit ca dispozitivul să fie folosit sub apă. Sunt sigilate și vă permit să faceți fotografii și să înregistrați videoclipuri în timpul sporturilor nautice.

Pungi și pliculețe impermeabile - tehnologii aplicate

Pungile și pliculețele impermeabile sunt produse care se caracterizează prin tehnologii și materiale inovatoare care asigură rezistența la apă și umiditate.

  • Materiale impermeabile – producatorii de pungi si pliculete impermeabile folosesc diverse materiale care asigura rezistenta la apa. Un material popular este PVC sau clorură de polivinil. Acest material este foarte rezistent la apă, ușor de curățat și de păstrat curat. Un alt material popular este poliesterul, care este, de asemenea, rezistent la apă și umiditate.
  • Fermoare - fermoarele impermeabile sunt o soluție inovatoare folosită în producția de pungi și pliculețe impermeabile. Datorită acestora, pungile sunt etanșe și protejează articolele depozitate în interiorul lor împotriva umezelii și apei.
  • Metode de închidere - există diferite moduri de închidere a pungilor și pungilor impermeabile. Una dintre modalitățile populare de închidere este închiderea cu rolă , adică rularea cu grijă a marginii superioare a pungii și închiderea acesteia cu un zăvor. O alta modalitate de inchidere este prin inchiderea cu fermoar sau cu capse.
  • Tehnologia termică - tehnologia termică este o soluție inovatoare utilizată în producția de pungi și pliculețe impermeabile. Constă în sudarea materialului, ceea ce asigură etanșeitatea pungii. Pungile și pliculețele produse în această tehnologie se caracterizează printr-o rezistență excepțional de mare la apă și umiditate.
  • Laminarea - laminarea este o altă tehnologie folosită în producția de pungi și pliculețe impermeabile. Constă în acoperirea materialului cu un strat de folie, care asigură protecția împotriva apei. Pungile și pliculețele produse în această tehnologie sunt extrem de durabile și rezistente la abraziune.
Extindere descriere Restrângere descriere