Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Saci de box

Saci de box și pere pentru antrenamentul sporturilor de luptă 

La Sportano.ro veți găsi o selecție largă de saci de box și diverse tipuri de pere de box de la producători de renume mondial precum Everlast, adidas, Leone sau Bushido. Alegeți echipamentul adaptat la nevoile dumneavoastră și, datorită asamblării rapide și ușoare, bucurați-vă de antrenament în propria casă sau grădină. Sacii de exerciții și perele de box sunt o modalitate eficientă de a vă îmbunătăți forța și de a vă șlefui abilitățile în afara sălii de antrenament sau a sălii de sport. 

Perlă de box, sac sau scut de box: ce să alegi? 

Alegerea între un sac de box, o perlă de box sau un scut de box depinde de abilitățile și nevoile fiecăruia. Fiecare poate determina ce este mai bine pentru el, în funcție de așteptările și abilitățile sale. Atunci când alegeți saci de box sau pere de box, merită să acordați atenție modului în care sunt montate. Dacă nu aveți posibilitatea de a agăța pe cârlige, folosiți o pungă de tip stand-up sau o perlă. Greutățile grele vor menține totul stabil. Perele de box sunt mai mici decât un sac de box, așa că pot fi o opțiune bună pentru persoanele care au puțin spațiu liber acasă. Puteți găsi orice tip de sac de box în magazinul online Sportano.ro pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră individuale.  

Sac de exerciții 

Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de box, merită să folosiți un sac de box. Greutatea mare a sacului asigură stabilitate și rezistență la lovituri puternice. Sacii de box Bushido sunt confecționați dintr-un material foarte rezistent, acoperit cu un strat de protecție pe ambele părți, astfel încât aveți garanția că sacul nu se va deteriora în timpul antrenamentelor intensive. Sacii de box adidas trec printr-o procedură specială de scanare a pungilor, astfel încât puteți fi siguri că nu există părți metalice în sac și că siguranța este garantată. Sacul de box este o soluție excelentă pentru începătorii în sporturile de luptă care doresc să ardă calorii și să elimine excesul de emoție. 

Pere de box 

Perele de box sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți dinamica și viteza de lovire. Datorită dimensiunilor sale reduse, parul de box adidas este ideal pentru antrenamentul la domiciliu. Dacă nu doriți să atârnați permanent perele într-un singur loc, alegeți o pară de box în picioare. În plus, pentru cei care nu au un tavan înalt sau nu doresc să agațe cârlige, perele de box în picioare sunt o soluție excelentă, datorită unei baze umplute cu apă sau nisip, perele vor fi stabile, chiar și după un impact puternic. Antrenamentul pe pară de box aduce beneficii în ceea ce privește acuratețea și precizia loviturilor tale. În timpul antrenamentului, se pot dezvolta jocul de picioare și coordonarea corectă, precum și păstrarea distanței față de adversar. Perele de box Everlast sunt folosite în antrenamentul reflexelor și în învățarea reflexelor eficiente în box, motiv pentru care unele dintre ele sunt denumite reflexe.  

Discuri de box 

În sporturile de luptă, lucrul cu un partener de antrenament este crucial. Scuturile de box sunt un instrument care vă va permite să vă perfecționați abilitățile în timp ce vă antrenați cu o altă persoană. Tricotajele de antrenament din piele adidas, datorită umplerii lor cu spumă EVA de calitate superioară, garantează amortizarea chiar și a celor mai puternice lovituri, astfel încât să puteți îmbunătăți în mod eficient puterea și precizia pumnilor pe care îi dați. Discurile de antrenament PAO de la Leone194, datorită materialelor atent selecționate: piele naturală și spumă solidă și cauciuc, vă permit să exersați combinații avansate fără riscul de leziuni și vânătăi dureroase pentru antrenor și jucător.  Datorită sistemului modern de fixare Velcro, discurile de antrenament nu se mișcă în timpul antrenamentului și asigură în mod eficient siguranța și confortul. Partenerul tău de antrenament sau antrenorul poate folosi discurile de antrenament în orice mod dorește pentru a te surprinde de fiecare dată, astfel încât îți vei îmbunătăți cu siguranță capacitatea de a reacționa rapid și vei începe să folosești noi tehnici de box.  

Cele mai bune pere de box și saci de box de la Sportano.ro

Sportano garantează cea mai bună calitate a sacilor de box și a perelor de box de la producători de talie mondială, cum ar fi Everlast, Bushido, adidas și Leone. Echipa Sportano.ro selectează cu atenție gama pentru a satisface nevoile luptătorilor începători, precum și ale profesioniștilor. Cea mai bună manoperă, rezistență la cei mai puternici pumni și fiabilitate - acestea sunt caracteristicile care descriu sacii de box și perele de box pe care le veți găsi la Sportano.ro. Alegeți echipamentul de box de vis și profitați de metodele de plată sigure și de garanția procesării rapide a comenzilor la Sportano.ro

Extindere descriere Restrângere descriere