• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

OneTeam

OneTeam este un brand polonez specializat în furnizarea de echipamente de înaltă calitate pentru sporturile de echipă. Brandul oferă o varietate de produse, concepute pentru a răspunde nevoilor copiilor, adolescenților și adulților, indiferent de nivelul lor de calificare.

Porturile de fotbal OneTeam vin într-o varietate de dimensiuni, iar construcția lor cu plasă le permite să fie pliate pentru depozitare și transport ușor. Fabricate din oțel durabil, obiectivele OneTeam garantează siguranță și durabilitate, îndeplinind cele mai înalte standarde de calitate.

Rebounders pentru antrenamentul de fotbal, oferite de marca OneTeam, sunt un instrument indispensabil pentru jucătorii de fotbal pentru a îmbunătăți precizia și controlul mingii. Ele pot fi montate cu ușurință pe teren, iar construcția durabilă asigură o utilizare pe termen lung.

În plus, marca OneTeam oferă coșuri de baschet de sine stătătoare care vor satisface așteptările atât ale celor mai tineri, cât și ale celor mai avansați. O selecție largă face posibilă găsirea soluției perfecte pentru toată lumea. Construcția solidă și manoperă de înaltă calitate fac coșurile OneTeam nu numai durabile, dar oferă și o mulțime de distracție de jucat.

Brandul OneTeam pune la dispoziție clienților săi instrumente care le permit să-și dezvolte abilitățile, să construiască munca în echipă și să se bucure de activitatea fizică. Alăturați-vă OneTeam și experimentați excelența sportivă în fiecare aspect al jocului dvs.!

Extindere descriere Restrângere descriere