Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin datează din 1981, dar abia un deceniu mai târziu a fost luată decizia de a deschide primul magazin Jack Wolfskin în Heidelberg, Germania. O piatră de hotar în dezvoltarea brandului outdoor a fost cooperarea din 2010 cu renumitul club de fotbal Liverpool FC. Datorită acestui fapt, marca a câștigat o mare popularitate, iar produsele sale au devenit recunoscute în aproape toată lumea.  

Scopul companiei este de a crea accesorii care să ofere utilizatorului confort și siguranță chiar și în condiții meteorologice extreme. Brandul oferă îmbrăcăminte specializată pentru activități în aer liber, cum ar fi pulovere, jachete, pantaloni și pălării, precum și încălțăminte și alte accesorii, care sunt utilizate în special în timpul drumețiilor pe distanțe lungi (corturi, saci de dormit, rucsacuri de diferite capacități). În plus, cicliștii profesioniști, alergătorii și alpiniștii vor găsi, de asemenea, produse de calitate superioară în gama extinsă a mărcii. 

Jack Wolfskin acordă o atenție deosebită unui proces de producție etic și se asigură că fiecare produs este de cea mai înaltă calitate. Toate articolele trec printr-o serie de teste necesare pentru a se asigura că sunt durabile înainte de a fi puse în vânzare. În plus, specialiștii mărcii dezvoltă în mod constant tehnologii inovatoare pentru a îmbunătăți și mai mult confortul și siguranța utilizatorului în timpul antrenamentului. Acestea includ sisteme precum 3in1 SYSTEM SHORT, FLEX SHIELD, FUNCTION 65, HYDROPORE, MICROUARD și multe altele.  

Extindere descriere Restrângere descriere