Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

CatEye

Înființată în 1945, marca japoneză CatEye este specializată în producția de accesorii funcționale pentru ciclism. Unul dintre produsele revoluționare lansate de companie a fost o lumină intermitentă, care a fost brevetată în 1964. La scurt timp după aceea, sub marca CatEye au fost create și contoare inovatoare și lumini pentru biciclete echipate cu diode LED. Aceste dezvoltări au permis companiei să devină unul dintre cei mai importanți producători mondiali de componente pentru biciclete, care sunt utilizate în timpul fiecărui antrenament pe bicicletă. 

Încă de la început, compania CatEye s-a concentrat pe dezvoltare și nu s-a oprit la realizările anterioare. Datorită acestui fapt, produsele sale au fost sinonime cu dezvoltarea tehnologică în industria ciclistă timp de mulți ani. Luminile și contoarele de astăzi sunt perfect dezvoltate și își îndeplinesc sarcina la cel mai înalt nivel posibil. Oferta largă a mărcii include, de asemenea, suporturi speciale, coșuri, bidon și oglinzi. 

Merită să alegeți produsele de la CatEye pentru a asigura cel mai înalt nivel de confort și siguranță în timpul mersului pe bicicletă. Componentele acestei mărci sunt dedicate atât cicliștilor profesioniști, cât și amatorilor de ciclism care se află la începutul drumului lor sportiv. CatEye este un brand cu tradiție, care a fost premiat de mai multe ori de-a lungul întregii sale activități, iar articolele sale au fost premiate cu certificate ISO mondiale, care asigură un proces de producție etic. 

Extindere descriere Restrângere descriere