• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

FIZAN

Fizan

Istoria mărcii italiene Fizan datează din 1947, când fondatorul său Dominico Fincati a dezvoltat bețe de trekking inovatoare din aluminiu. Până atunci, acestea erau de obicei din oțel. Invenția lui Fincati s-a dovedit a fi o piatră de hotar care a revoluționat abordarea proiectării bețelor de trekking. Încă de la început, brandul s-a dezvoltat constant și a investit în sectorul de dezvoltare și cercetare, datorită căruia a devenit unul dintre liderii mondiali în producția de bețe specializate pentru trekking și schi și a stabilit noi tendințe în materie de design. 

Fizan acceptă numai produse care sunt realizate cu atenție la detalii și testate pe mai multe niveluri. Datorită acestui fapt, clienții pot fi siguri că produsele semnate cu numele Fizan sunt de cea mai înaltă calitate posibilă. Fiecare design al mărcii este foarte bine gândit, iar modelele individuale de produse sunt caracterizate de o durabilitate și o ergonomie extraordinare. În plus, marca utilizează tehnologii moderne în producție, care sporesc calitatea produsului. Printre acestea se numără Antishock și Flexy Internat System, care blochează stâlpii și îi împiedică să se plieze accidental. Printre colecțiile de top ale producătorului Fizan putem menționa serii precum Nordic Walking, Trekking, Touring, Walking, care răspund nevoilor diferiților sportivi. 

Problemele de mediu sunt, de asemenea, foarte importante pentru marca Fizan. Depozitele companiei sunt echipate cu panouri solare, astfel încât fabrica nu emite CO2 nociv și produce mai multă energie. 

Extindere descriere Restrângere descriere