• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

uhlsport

Uhlsport este un brand sportiv german cu o istorie lungă și bogată, fondat în 1948 în Balingen. Timp de peste șapte decenii, compania s-a specializat în producția de îmbrăcăminte și echipament sportiv de înaltă calitate, cu accent pe nevoile fotbalului. Printre gama largă de produse ale mărcii se numără mănușile și îmbrăcămintea de portar, mingile sau plăcuțele de fotbal, care au fost lăudate atât de amatori, cât și de profesioniști.

Uhlsport se străduiește continuu să atingă excelența, combinând măiestria tradițională germană cu cele mai noi tehnologii pentru a oferi produse care stabilesc standardele în industria sportului. Fiecare produs Uhlsport este rezultatul unui proces atent de proiectare și fabricare, menit să asigure performanță, confort și durabilitate maxime.

Fiind o companie globală, Uhlsport este mândră de angajamentul său față de fotbalul din întreaga lume. Compania este sponsorul mai multor echipe de fotbal bine cunoscute, printre care CSKA Sofia, Levski Sofia, RCD Espanyol și UTA Arad, consolidându-și poziția de partener de încredere în lumea sportului profesionist.

Cu Uhlsport, atât amatorii, cât și profesioniștii se pot baza pe produse de cea mai înaltă calitate pentru a-i ajuta să obțină cele mai bune performanțe pe teren. Nu este vorba doar de marcă, ci și de pasiunea pentru sport și de căutarea constantă a excelenței care sunt integrate în ADN-ul companiei.

Extindere descriere Restrângere descriere