• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Julbo

Fondată de Jules Baud, marca franceză Julbo a fost înființată în 1888. Deși inițial s-a ocupat de producția de ochelari de corecție, în curând s-a specializat în fabricarea ochelarilor de soare, ceea ce a dus la lansarea primilor ochelari care protejează împotriva razelor nocive ale soarelui la începutul secolului XX. Produsele Julbo sunt caracterizate de o manoperă de cea mai înaltă calitate. Primele modele, cum ar fi Julbo Criastalliers și Vermont, au fost create la cererea prospectorilor de minerale care aveau nevoie de o protecție eficientă a ochilor. Astfel, s-au născut ochelarii de soare specialiști, perfecți pentru expedițiile montane. 

Cea mai mare dezvoltare a brandului a avut loc în anii '50 și '60. Atunci a crescut semnificativ interesul pentru alpinismul de înaltă munte și mulți profesioniști au început să își stabilească drept obiectiv cucerirea celor mai înalte vârfuri din Karakorum. Julbo a răspuns perfect la nevoile actuale ale societății și a început să producă ochelari de soare la scară globală, colaborând cu mulți alpiniști din Himalaya, inclusiv cu Yannick Seigneur. Astfel, marca a început să câștige din ce în ce mai mulți clienți, produsele apărând pe Mont Blanc, Nanga Parbat, K2 și Broad Peak. 

De-a lungul anilor, producătorul Julbo și-a extins semnificativ gama și a introdus, de asemenea, ochelari de soare specializați pentru navigație din seria Nautic, cu o formă aerodinamică și diferite culori ale lentilelor. În plus, compania oferă, de asemenea, ochelari pentru cei mai tineri utilizatori care îndeplinesc standarde înalte de protecție a ochilor, precum și ochelari de schi moderni și chiar căști de protecție. Astăzi, marca Julbo este una dintre cele mai importante mărci specializate în ochelari de soare, iar produsele sale sunt folosite în întreaga lume de către atleți din diferite sporturi. 

Extindere descriere Restrângere descriere