Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

HOKA

HOKA

Înființată în 2009, Hoka este o marcă franceză specializată în producția de pantofi de trekking și de sport (în special pentru alergători). Încă de la început, principala misiune a mărcii a fost aceea de a crea pantofi de calitate care să permită parcurgerea rapidă și sigură a distanțelor. Deja primii pantofi Hoka lansați pe piață au revoluționat abordarea designului lor. Acestea aveau o talpă intermediară extinsă și ofereau un nivel de amortizare mai ridicat decât oricând. Marca se caracterizează prin abordarea inovatoare a designului, astfel încât toate produsele au un design unic, care satisface alergătorii profesioniști din întreaga lume. 

Produsele de la Hoka au cucerit rapid piața sportului, iar marca însăși a devenit unul dintre liderii în producția de pantofi sport funcționali. La acest lucru au contribuit și colaborările cu sportivi renumiți, care au câștigat numeroase competiții în pantofi Hoka.  

Compania utilizează o serie de tehnologii în produsele sale care îmbunătățesc semnificativ calitatea acestora. Printre acestea se numără Meta-Rocker (un sistem specializat care curbează talpa pantofului pentru a asigura o alergare rapidă și eficientă) și J-Frame™ (utilizarea de spumă rigidă în pantof care îmbunătățește stabilitatea și permite un control mai bun al mișcărilor). Aceste sisteme avansate sunt utilizate în pantofii de drumeție, casual și de alergare pe traseu. 

Pe lângă pantofii profesioniști, marca oferă și alte accesorii pentru alergători: jachete, pantaloni scurți, jambiere, tricouri și cămăși sport. Acest lucru înseamnă că toată lumea poate obține cele mai bune accesorii de antrenament de la un singur brand dovedit. Produsele Hoka sunt potrivite pentru alergătorii începători și avansați care doresc să se antreneze eficient.  

Extindere descriere Restrângere descriere