Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 299 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Sportano este distribuitorul produselor a peste 600 de mărci de top.

Garantăm originalitatea produselor oferite.

Despre noi
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Skating

Patinaj - echipamente și accesorii profesionale la cel mai înalt nivel la Sportano.ro

Categoria Skating de la Sportano.ro prezintă cele mai bune produse de pe piață de la branduri cu experiență și specializate. Echipamentele de la producătorii de top sunt alese atât de profesioniști, cât și de cei care abia își încep aventura cu sportul. Produsele disponibile în magazinul nostru se vor dovedi în fiecare sezon - veți găsi o varietate de trotinete, patine în linie sau skateboard-uri. În plus, există o mulțime de accesorii pentru a-ți asigura siguranța, fie că faci trucuri pe rampă sau doar vrei să ajungi rapid la serviciu sau la școală. Patinajul la Sportano garantează echipamente solide și sigure pentru persoanele de toate nivelurile.

Datorită numeroaselor accesorii disponibile în categoria Skating, poți avea grijă nu numai de siguranța ta, ci și de cea a echipamentului tău. Depozitați-vă patinele cu rotile în geanta specială, rezistentă la deteriorări, Rollerblade. Dacă te deplasezi cu o trotinetă, pune-ți smartphone-ul sau cheile în geanta impermeabilă Frugal, pentru a o atașa la ghidon. Patinajul este o formă excelentă de petrecere a timpului liber, dar și o modalitate practică de a traversa rapid un oraș aglomerat. În categoria Skating din magazinul Sportano vei găsi echipamente profesionale de la branduri precum Razor, K2, Mechanics sau Hudora. Ai încredere în tehnologia lor de ultimă oră și în feedback-ul clienților mulțumiți din întreaga lume!

Skateboard-uri, patine în linie și accesorii de patinaj

Patinajul în siguranță necesită echipamente profesionale realizate din materiale de cea mai înaltă calitate - doar astfel de produse atent selecționate pot fi găsite în oferta Sportano. Dacă doriți să vă faceți un nume în skatepark-ul local, un skateboard solid, potrivit de dur și durabil vă va fi de ajutor. La Sportano veți găsi skateboard-uri clasice cu forme adecvate , de diferite dimensiuni. De asemenea, în funcție de scopul skateboard-ului tău, poți alege între roți cu diferite diametre și grade de duritate. Modelele de designer plasate pe skateboard-uri vă permit să potriviți echipamentul cu stilul dumneavoastră. În timp ce un skateboard clasic va fi excelent pentru trucuri, pentru distanțe mai lungi merită să alegeți un skateboard electric. Sportano oferă modele cu baterii de lungă durată care vă permit să parcurgeți distanțe lungi fără a fi nevoit să reîncărcați frecvent.

Dacă ai nevoie de un skateboard doar pentru trotuare și drumuri, alege-le pe cele cu roți netede, concepute pentru zonele urbane. Dacă intenționați să vă deplasați și pe suprafețe mai dificile, veți găsi dispozitive cu roți mai mari, pentru off-road.

Dacă sunteți în căutarea unor patine în linie de cea mai bună calitate care să vă satisfacă nevoile, ați ajuns la locul potrivit. Aici veți găsi patine de fitness, patine urbane și multe altele de la cele mai bune mărci cu experiență. K2 și Rollerblade sunt cei mai importanți producători de patine cu rotile pentru utilizatori diverși. Patinele de fitness cu un patin compozit, rulmenți cu standardul ABEC potrivit și roți de dimensiuni considerabile vor funcționa bine pentru plimbări recreative. Iar dacă intenționați să vă folosiți patinele la skatepark, alegeți-le pe cele din categoria urbană. Acestea sunt caracterizate de o manevrabilitate mult mai mare și de performanțe care stimulează adrenalina. Toate acestea sunt posibile datorită standardului ABEC ridicat al rulmenților sau al patinelor din aluminiu, printre altele. Cu un astfel de echipament, slalomurile, safety grab-ul sau soul grind-ul vor fi plăcere pură. Pentru a le efectua în siguranță, merită să vă procurați și accesoriile de echitație potrivite - căștile sau protecțiile sunt esențiale. La Sportano veți găsi cele mai bune și mai durabile seturi de protectori. Țesătura corectă a materialelor, combinată cu protecții robuste, vă va asigura nu numai siguranța, ci și confortul.

Cea mai mare selecție de trotinete - de la trotinete competitive la trotinete recreaționale și electrice

Categoria de trotinete de la Sportano este locul ideal pentru toți iubitorii de trotinete - veți găsi aici atât echipamente pentru adulți, cât și pentru copii. Aceste vehicule includ trotinete clasice, trotinete electrice și trotinete freestyle pentru trucuri. Trotinetele clasice de la Sportano de la mărci precum Hudora și Street Surfing includ o gamă largă de platforme de diferite dimensiuni, precum și o potrivire perfectă a durității și diametrelor roților. Roțile gonflabile oferă o amortizare adecvată, astfel încât să puteți conduce scuterul clasic chiar și pe terenuri denivelate. În plus, echipamentul poate fi pliat convenabil, astfel încât să ocupe puțin spațiu atunci când este transportat. Construcția robustă din aluminiu este responsabilă pentru manevrabilitatea sa. De asemenea, oferim trotinete cu trei roți pentru cei mai tineri, pentru a le asigura stabilitate și a-i ajuta să învețe să meargă. La aceste trotinete, puteți regla cu ușurință înălțimea ghidonului pentru a se potrivi cu înălțimea în schimbare rapidă a copilului dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unui echipament pentru a vă deplasa rapid prin oraș, la Sportano veți găsi trotinete electrice cu baterii de lungă durată, care vă vor permite să parcurgeți zeci de kilometri fără a le reîncărca. Pentru dependenții de adrenalină, avem o gamă largă de scutere de performanță. Elementul lor cheie este sistemul de compresie - HIC, IHC, ICS sau SCS. Puteți fi siguri că fiecare mecanism a fost realizat cu cea mai mare precizie, deoarece la Sportano oferim doar soluții de la cei mai buni profesioniști din industrie - pentru profesioniști și amatori. În plus, veți găsi toate accesoriile de care aveți nevoie pentru a conduce diferite trotinete, inclusiv genți încăpătoare pentru a fi plasate pe ghidon.

Patine cu rotile, patine cu role și accesorii pentru copii în gama Skating la Sportano

În categoria Skating de la Sportano veți găsi skateboard-uri de diferite culori pentru fete și băieți, care le vor permite să își dezvolte interesele și să se mențină în formă de la o vârstă fragedă. În plus, veți găsi aici o selecție imensă de role și patine cu rotile pentru copii. Fiecare pereche vă permite să adaptați perfect pantoful la structura piciorului, garantând în același timp ușurința și confortul. Datorită moliciunii diferite a roților, puteți alege patinele potrivite pentru abilitățile dvs. Roțile cu diametru mic nu vă vor permite să dezvoltați viteze rapide, periculoase, care vor funcționa bine pentru copiii începători. Roțile mai dure, pe de altă parte, vor fi potrivite pentru cei care sunt mai în vârstă și mai experimentați în călărie. Rolele și patinele cu rotile vin în culori vibrante care cu siguranță vor atrage atenția unui copil mic.

Nu uitați să țineți cont și de siguranță, cumpărând căști potrivite pentru patine cu rotile și tampoane de protecție special concepute pentru copii. Atunci când merge cu skateboardul, rolele sau patinele cu rotile, copilul dvs. ar trebui să aibă protecții la genunchi, coate și încheieturi. În gama Sportano, veți găsi doar accesorii care permit un flux de aer adecvat și protejează în mod corespunzător copilul dumneavoastră în cazul unei căzături. Printre accesoriile de la Sportano, merită să aruncați o privire la pungile sandwich speciale care pot fi atașate la ghidonul scuterului copilului dvs. atunci când mergeți la școală sau la locul de joacă.

Ce altceva puteți găsi în categoria Skating de la Sportano.ro?

Categoria Skating de la Sportano.ro oferă tot ce ai nevoie atât pentru patinajul amator, cât și pentru cel profesionist. Domeniul este atât de vast încât variază de la echipamente pentru copii până la produse avansate pentru profesioniști. De la genți la patine de fitness pentru femei și bărbați, de la trotinete și pad-uri la patine quad. Dacă nu aveți un skatepark în apropiere, puteți chiar să vă cumpărați propria rampă de la noi. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitățile sau de a învăța trucuri de bază. Trezește patinatorul din tine și alege astăzi echipamentul potrivit preferințelor tale - skateparcurile și trotuarele orașului te așteaptă doar pe tine!

Extindere descriere Restrângere descriere