Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Hudora

Înființată în 1919, Hudora este o marcă germană specializată în producția de scutere profesionale, patine în linie, karturi și biciclete, atât tradiționale, cât și de fond. În plus, oferta largă a companiei include și accesorii de fotbal, cum ar fi mingi, mănuși și protecții, precum și echipamente de patinaj: skateboard-uri, role, longboard-uri și multe altele.  

De-a lungul anilor, marca s-a dezvoltat continuu, a dezvoltat soluții tehnologice moderne și și-a extins gama. Datorită acestui fapt, în zilele noastre vă puteți dota cu produsele necesare pentru diverse discipline sportive cu ajutorul unui singur brand - Hudora. 

Înainte de a fi lansate pe piață, toate produsele semnate de marca Hudora trec prin numeroase teste menite să verifice calitatea și siguranța utilizării lor. Prin urmare, cumpărând accesorii de la acest producător, puteți fi siguri că acestea vor funcționa la cel mai înalt nivel posibil. Compania folosește numai materiale dovedite și durabile și tehnologii inovatoare, cum ar fi Anti-Shock, sistemul de pliere rapidă și roțile durabile BigWheel®, care vă permit să dezvoltați în siguranță viteze mari. 

Extindere descriere Restrângere descriere