Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Oakley

Oakley

Oakley datează din 1975, când fondatorul Jim Jannard a proiectat o formă inovatoare de mânere de ghidon de motocros care a cucerit rapid piața. În prezent, marca este specializată în articole sportive, cum ar fi ochelari de soare și ochelari de schi, dar și ceasuri, mânere și elemente de fixare, precum și rucsacuri și pantofi 

Produsele mărcii Oakley sunt realizate cu ajutorul celor mai noi tehnologii, cum ar fi High Definition Optics® și Oakley Dual-Peripheral și sunt folosite de sportivi din toate disciplinele. Gama largă de produse Oakley include cicliști profesioniști, precum și schiori și snowboarderi. În 1980, brandul a lansat primii ochelari de protecție cu ramă O și, doar trei ani mai târziu, a dezvoltat ochelari de schi specializați care au revoluționat modul de fabricare a ochelarilor de protecție. 

Faptul că Oakley a câștigat Turul Franței cu ambasadorul ciclismului Greg Lemond a fost, de asemenea, un factor important în stabilirea reputației Oakley pe piața sporturilor. De atunci, Oakley a continuat să dezvolte și să ofere noi modele de lentile și alte produse inovatoare pentru sportivi. Astăzi, marca și-a extins gama și pentru a include ochelari de soare casual de calitate superioară, care satisfac mii de purtători prin calitatea și designul lor unic. 

Extindere descriere Restrângere descriere