• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Portbagaje pentru bicicletă

Suporturi pentru biciclete - modele încăpătoare și fiabile în magazinul online Sportano 

O excursie cu bicicleta în afara orașului sau poate o călătorie mai lungă în vacanță? Indiferent unde mergeți - dacă sunteți un pasionat de biciclete, un suport pentru biciclete este o necesitate. Acesta vă permite să vă transportați bicicletele în mod confortabil și sigur oriunde, precum și bagajele. Unele modele de portbagaje, care se montează pe acoperișul sau pe hayonul mașinii, vă permit să luați cu dumneavoastră chiar mai multe biciclete, astfel încât acestea reprezintă o opțiune bună pentru familiile care doresc să își deplaseze bicicletele. Pe de altă parte, produsele clasice - montate pe spatele sau pe stâlpii unui vehicul cu o singură cale - vă permit să vă luați bagajele cu dumneavoastră în timpul unei plimbări prin oraș. În magazinul Sportano.ro veți găsi suporturi de biciclete de înaltă calitate de la producători de renume, cum ar fi Kellys sau Topeak.  

Când merită să investești într-un suport pentru biciclete? 

Un suport de bicicletă bun este un produs extrem de util pentru orice biciclist. Modelele care sunt concepute pentru a fi montate pe o mașină oferă posibilitatea de a transporta chiar și mai multe biciclete și de a le muta oriunde. Pe de altă parte, rastelurile clasice pentru biciclete, care se montează direct pe bicicletă în tija de șa sau în secțiunea din spate, sunt ideale pentru călătoriile în oraș și pentru excursiile în afara orașului. Suportul pentru bagaje, care este plasat în partea din spate a bicicletei, permite transportul bagajelor sau al echipamentelor mici în timpul călătoriilor mai lungi cu bicicleta. Acesta este un produs foarte util pentru fiecare biciclist, permițând transportul de obiecte pe bicicletă. În acest fel, nu este nevoie să folosiți un rucsac, care ar putea pune presiune asupra coloanei vertebrale în timpul călătoriei. În funcție de modelul de bicicletă, puteți alege suporturi pentru biciclete care se montează în față sau în spate.  

Alegerea suportului de biciclete potrivit 

Cele mai populare modele de suporturi pentru biciclete sunt modelele cu o construcție simplă - un suport montat pe partea din spate a bicicletei. Atunci când alegeți un suport, acordați atenție în primul rând materialului de construcție, care influențează greutatea componentei și pune o greutate suplimentară pe bicicletă. În plus, capacitatea de încărcare a suportului este, de asemenea, importantă. Un alt aspect important este metoda de montare, așa că verificați dacă bicicleta are găuri speciale pentru acest lucru. Puteți folosi găurile la care sunt fixate apărătoarele de noroi. O altă opțiune este să montați suportul pentru biciclete pe tija de șa. Uneori, modelele de portbagaje permit montarea frontală, adică sunt atașate la furcă. Acestea pot fi ajustate pentru a se potrivi tipului dvs. de bicicletă prin intermediul unei plăci superioare reglabile.  

Atunci când alegeți un cărucior pentru transportul bicicletelor, țineți cont de frecvența de utilizare, de numărul de biciclete care trebuie transportate sau chiar de numărul de persoane și de bagaje pe lângă biciclete. Modelul potrivit ar trebui să fie ușor și rapid de montat și, în același timp, să asigure transportul în siguranță al bicicletelor. Este o idee bună ca un transportator să aibă un dispozitiv de blocare antifurt și de securitate. Cele mai populare opțiuni sunt rafturile montate pe cârlige pentru vehicule și rafturile montate pe acoperiș. Primul tip, montat pe cârlig, este foarte practic și permite montarea mai multor biciclete. Modelele selectate au, de asemenea, un suport basculant, astfel încât trapa mașinii poate fi deschisă. Pe de altă parte, portbagajele montate pe acoperiș vă oferă posibilitatea de a transporta întreaga bicicletă sau cu roțile scoase.  

Mărci care oferă suporturi de biciclete de calitate 

În gama magazinului Sportano veți găsi suporturi de biciclete de înaltă calitate, montate pe tija de șa sau în spate. Gama noastră include, de asemenea, modele concepute pentru transportul monociclurilor pe un vehicul. Suporturile pentru biciclete montate direct pe monocicluri sunt ideale atât pentru excursii în oraș, cât și pentru trasee care durează mai multe ore. Acestea vă permit să luați cu voi echipamentul necesar, care vă va fi de folos în timpul călătoriei. În magazinul nostru de articole sportive vă puteți echipa cu suporturi pentru biciclete de la producători renumiți precum Kellys sau Topeak. Dacă nu știți ce model să alegeți, vă rugăm să contactați serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți, care vă va ajuta să alegeți produsul potrivit.

Extindere descriere Restrângere descriere