• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

SELECT

Select

Originile Select datează din 1947, când fondatorul său, Eigil Nielsen, a decis să înființeze o companie specializată în producția de diferite tipuri de mingi pentru sporturi de echipă. Această decizie a dat roade, iar de-a lungul anilor brandul a crescut exponențial. În 1951, echipa Select a dezvoltat o minge inovatoare, fără cusături, care a revoluționat modul în care erau proiectate mingile de fotbal. De atunci, puterea mărcii a continuat să crească, iar poziția sa pe piață a continuat să se consolideze.  

Încă din 1957, compania a devenit furnizorul oficial de mingi pentru Federația daneză de handbal, iar în anii 1980, produsele Select au fost folosite de Liga italiană de fotbal. Aceste evenimente au oferit mărcii o promovare excelentă și i-au permis să se afirme printre cei mai importanți producători de articole sportive. De atunci, marca a crescut și continuă să își extindă gama cu produse funcționale, durabile și moderne. 

În 2012, compania a dezvoltat prima minge inteligentă din lume, Select IBall, care a devenit o piatră de hotar pentru dezvoltarea mărcii. Exact în același an, Select a încheiat și un acord cu organizația mondială de fotbal FIFA. Astăzi, marca este cel mai mare producător de mingi de handbal din lume și își distribuie toate articolele în peste cincizeci de țări din întreaga lume. Atât începătorii, cât și jucătorii profesioniști de jocuri de echipă pot beneficia de calitatea mingilor cu sigla Select. 

Extindere descriere Restrângere descriere